Eigenwijs

Ontwerp jouw deur in de webshop

Nieuwe productlijn: Eigenwijs Ontwerp je deur zelf. Ook de standaard modellen in 11 kleuren verkrijgbaar.

Hoekwand olive grey met taatsdeur vtwonen GewoonGers

Concept

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. De producten vind je ook terug in de webshop. Kies uit 3 glasindelingen, 11 kleuren, 7 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen het werk. Alle producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Onbegrensd

Heb je een unieke situatie waar je een GewoonGers product wilt? Of een ander ontwerp of andere kleur wat bij Eigenwijs niet lukt? Dan valt dit onder productlijn OnbegrensdWe denken graag met je mee. Wij laten ons graag uitdagen en laten ons niet binden aan standaardiseringen. Deel je ideeën of situatie en ontvang een vrijblijvende offerte.

Productlijn Eigenwijs

In de webshop stel jij jouw eigen deur samen: je kiest zelf de glasindeling uit. Daarnaast heb je de keuze uit wel 11 kleuren. De Eigenwijs productlijn is als het ware een uitbreiding op Concept, waarbij je meer keuzes en eigen invulling hebt. De prijs is zoals je ‘m online ziet. Jij stelt jouw deur samen, wij doen de rest.

Ontwerp jouw eigen deur

Specificaties Eigenwijs

 • Materiaal

  Aluminium

 • Afwerking

  Poedercoat, mat, fijnstructuur

 • Glas

  33.1 gelaagd veiligheidsglas

 • Deurbeslag

  Inclusief

 • Inmeetservice

  Inclusief

 • Transport

  Inclusief

 • Montage

  Inclusief

 • Pasgarantie

  100%

Waarom GewoonGers?

We onderscheiden ons in het gebruik van aluminium als materiaal. Om 3 redenen: het is hoogwaardig, licht materiaal met krasbestendige afwerking. Aluminium gaat lang mee (want: roest niet). Daarnaast is aluminium demontabel. Geen gedoe met transport dus. Of met smalle trappenhuizen.

Altijd op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.

Inclusief inmeten en monteren

Het inmeten én de montage is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland.

Waarom de naam Eigenwijs?

Deze productlijn is voor de mensen die nét wat anders willen. Waar we bij de productlijn Concept een plan hebben neergelegd, heb je bij Eigenwijs nét wat meer ruimte voor eigen ideeën, glasindelingen en kleuren. Lekker eigenwijs, lekker uniek!

Mogelijkheden Eigenwijs

Kies je voor Eigenwijs, dan kies je uit een eigen model deur of wand. Je ontwerpt je deur of wand online en kan tot 5 liggers op eigen gekozen hoogte toevoegen. Daarnaast kan je jouw deur in 11 verschillende kleuren kiezen.

Liever een deur uit onze webshop met voorgeselecteerd ontwerp, máár in een andere kleur? Dat kan ook! Je kiest het allemaal in de webshop.

Deur voor in het kozijn

Wist je dat jouw deur in het kozijn gemakkelijk vervangen kan worden door een deur van GewoonGers? Geen verbouwing nodig, dus. Kies ervoor om je kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven óf behoud de originele kleur.

Taatsdeur (+ combinaties)

De taatsdeur: gemakkelijk in gebruik én een echte blikvanger voor je interieur. De taatsdeur past in een afgewerkte sparing of opening en scharniert aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor kan hij naar 2 kanten open. Daarnaast kun je de deur op 90 graden vastzetten.

Schuifdeur (+ combinaties)

Heb je een smalle kamer, maar wel plek naast de deuropening? Dan is een schuifdeur misschien wel wat voor jou. Je zet de schuifdeur gemakkelijk open, zonder ruimte in je kamer te verliezen. Met een paneel (of meerdere) naast de schuifdeur, creëer je een handige roomdivider!

Wanden en panelen (+ combinaties)

Met een paneel deel je je ruimte gevoelsmatig op. Ook kun je een grotere deuropening bijvoorbeeld opvullen met een paneel én een deur. Wil je bijvoorbeeld je eetkamer en woonkamer scheiden, dan kun je een roomdivider plaatsen. Deze stel je ook helemaal zelf samen: wil je een roomdivider met een taatsdeur of schuifdeur en met 1 of 2 panelen? Jij zegt het.

Stalen pui in de keuken GewoonGers