Stalen opdekdeuren- en stompe deuren

Jóúw kozijn als basis voor onze deuren

Iedere bestelling helemaal op maat gemaakt, passend in jouw kozijn zodat je zelf niets meer hoeft te doen. GewoonGers meet jouw deur vrijblijvend in en ben je overtuigd? Dan helpen we meteen bij het plaatsen van de bestelling. Geen gedoe met verbouwen, we wisselen de oude deur gewoon om voor een nieuw exemplaar van GewoonGers. Binnen enkele minuten een ware metamorfose: Dát is wat je bereikt met het toepassen van een GewoonGers deur in jouw kozijn.

Altijd inclusief inmeetservice, transport en montage

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw deur in te meten. Zo beoordelen we direct of jouw kozijn geschikt is (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) en helpen we je bij het bestellen van de deur wanneer je overtuigd bent. Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Betaal thuis met PIN

  Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Twee maanden levertijd

  Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. Dit is maximaal 2 maanden en de montagedatum kies je zelf.

Benieuwd of deze deuren mogelijk zijn voor jou?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende inmeetafspraak. (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) Ben je overtuigd? Dan helpen we je aan huis direct met de bestelling. Voordat we bij je langskomen, willen we graag van jou weten welke deur de voorkeur heeft!

Een nieuwe deur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Laat je inspireren!

Bekijk hier de uiteenlopende woonstijlen waar GewoonGers al deuren heeft mogen toepassen