Concept

De voorgeselecteerde producten van GewoonGers

Deuren uit de Concept collectie van GewoonGers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten maar één ding staat vast: jij krijgt een op maat gemaakte oplossing voor een vaste prijs en je weet dus meteen waar je aan toe bent. Hoe dat in zijn werk gaat?

In de webshop kun je kiezen uit 3 voorgeselecteerde modellen. Ben jij toch een tikkeltje eigenwijs? Dan kun je online aan de slag met een eigen ontwerp.

 • Bepaal de indeling
 • Kies uit 12 profielkleuren
 • Kies uit 7 glassoorten: meer licht of juist meer privacy
 • Kies de deurgreep

Deur voor in het kozijn

Wist je dat jouw deur in het kozijn gemakkelijk vervangen kan worden door een Gers deur? Geen verbouwing nodig, dus. Kies ervoor om je kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven óf behoud de originele kleur.

vtwonen weer verliefd op je huis gers deur GewoonGers zwarte stalen opdekdeuren deur van hal naar woonkamer

Taatsdeur (+ combinaties)

De taatsdeur: gemakkelijk in gebruik én een echte blikvanger voor je interieur. De taatsdeur past in een afgewerkte sparing of opening en scharniert aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor kan hij naar 2 kanten open. Daarnaast kun je de deur op 90 graden vastzetten.

vtwonen Weer Verliefd op je Huis Woubrugge dubbele zwart stalen taatsdeur woonkamer naar hal GewoonGers

Schuifdeur (+ combinaties)

Heb je een smalle kamer, maar wel plek naast de deuropening? Dan is een schuifdeur misschien wel wat voor jou. Je zet de schuifdeur gemakkelijk open, zonder ruimte in je kamer te verliezen. Met een paneel (of meerdere) naast de schuifdeur, creëer je een handige roomdivider!

Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers Thuiswerkplek inspiratie witte stalen deur

Wanden en panelen (+ combinaties)

Met een paneel deel je je ruimte gevoelsmatig op. Ook kun je een grotere deuropening bijvoorbeeld opvullen met een paneel én een deur. Wil je bijvoorbeeld je eetkamer en woonkamer scheiden, dan kun je een roomdivider plaatsen. Deze stel je ook helemaal zelf samen: wil je een roomdivider met een taatsdeur of schuifdeur en met 1 of 2 panelen? Jij zegt het.

GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider
 • Op maat gemaakt voor jou

  Iedere woning of werkplek is anders, daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste. Alle deuren en wanden worden per bestelling op maat gemaakt.
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Alles wordt gemaakt in eigen fabriek in Vlaardingen. De lijntjes zijn dus kort en we kunnen binnen 2 maanden na inmeten en aanbetaling leveren. Dat geldt overigens voor heel Nederland.
 • Gratis inmeetservice en advies

  Een goede samenwerking vormt de basis voor een mooi resultaat. Daarom komen we gratis bij je langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit dus niet direct vast aan een bestelling.

Stalen deuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Alle producten van GewoonGers worden op maat gemaakt. Ga je voor productlijn Concept,dan heb je de keuze uit verschillende glasindelingen, glassoorten en deurbeslagen. De producten uit beide productlijnen, Onbegrensd en Concept, worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie.

Je gers deur wordt op maat gemaakt van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze aluminium deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur op maat in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Bestelproces online

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in de webshop en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je online je deur kiest.

FAQ

 • Hoe kan het dat jullie met vaste prijzen werken?

  Bij GewoonGers houden we vaste prijzen aan voor alle producten in de webshop. Dat is duidelijk en er zijn geen verrassingen achteraf. Het is mogelijk omdat materiaal groot wordt ingekocht én omdat we aluminium profielen en glas zelf op maat zagen/snijden in onze fabriek. Verder staan de tijden voor inmeten, produceren en monteren voor een kleinere deur gelijk aan die van een grote deur. Onze producten zijn maximaal 300cm hoog en 110cm breed. Voor de meeste woningen kom je hier goed mee uit. Is jouw woning (of werkruimte) een uitzondering op deze regel? Laat je dan eens inspireren door onze projecten binnen de Onbegrensd-lijn. Hiervoor wordt een offerte op maat opgesteld. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een aluminium deur op maat.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Ik wil een stalen deur in het zwart. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 11 kleuren, waaronder grijs zwart én gitzwart. Meer inspiratie? Bekijk zwarte stalen deuren.