Concept

De voorgeselecteerde producten van GewoonGers

Productlijn Concept

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. De producten vind je ook terug in de webshop. Kies uit 3 glasindelingen, 2 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen het werk. Alle producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Productlijn Onbegrensd

Heb je een eigen ontwerp of idee? Of heb je een unieke situatie waar je een GewoonGers product wilt? Dan valt dit onder productlijn OnbegrensdWe denken graag met je mee. Wij laten ons graag uitdagen en laten ons niet binden aan standaardiseringen. Deel je ideeën of situatie en ontvang een vrijblijvende offerte.

Waarom GewoonGers?

We onderscheiden ons in het gebruik van aluminium als materiaal. Om 3 redenen: het is hoogwaardig, licht materiaal met krasbestendige afwerking. Aluminium gaat lang mee (want: roest niet). Daarnaast is aluminium demontabel. Geen gedoe met transport dus. Of met smalle trappenhuizen.

Altijd op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.

Inclusief inmeten en monteren

Het inmeten én de montage is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland.

Waarom de naam Concept?

Onder Concept vallen al onze voorgeselecteerde modellen. Deze producten vind je allemaal in de webshop terug. Bij een Concept product bieden we je de keuze uit 3 glasindelingen, 2 profielkleuren, 6 glassoorten én de keuze uit een aantal deurbeslagen. Dit verklaart dan ook de naam Concept: wij hebben een concept neergelegd en jij vult het in!

Deur voor in het kozijn

Wist je dat jouw deur in het kozijn gemakkelijk vervangen kan worden door een deur van GewoonGers? Geen verbouwing nodig, dus. Kies ervoor om je kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven óf behoud de originele kleur.

Taatsdeur (+ combinaties)

De taatsdeur: gemakkelijk in gebruik én een echte blikvanger voor je interieur. De taatsdeur past in een afgewerkte sparing of opening en scharniert aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor kan hij naar 2 kanten open. Daarnaast kun je de deur op 90 graden vastzetten.

Schuifdeur (+ combinaties)

Heb je een smalle kamer, maar wel plek naast de deuropening? Dan is een schuifdeur misschien wel wat voor jou. Je zet de schuifdeur gemakkelijk open, zonder ruimte in je kamer te verliezen. Met een paneel (of meerdere) naast de schuifdeur, creëer je een handige roomdivider!

Wanden en panelen (+ combinaties)

Met een paneel deel je je ruimte gevoelsmatig op. Ook kun je een grotere deuropening bijvoorbeeld opvullen met een paneel én een deur. Wil je bijvoorbeeld je eetkamer en woonkamer scheiden, dan kun je een roomdivider plaatsen. Deze stel je ook helemaal zelf samen: wil je een roomdivider met een taatsdeur of schuifdeur en met 1 of 2 panelen? Jij zegt het.

Stalen pui in de keuken GewoonGers