Concept

De voorgeselecteerde producten van GewoonGers

Bij GewoonGers kun je kiezen uit twee verschillende productgroepen: Concept en Onbegrensd. Hier leggen we je graag meer uit over onze Concept-producten. Concept wil zeggen dat de basis al eens is uitgedacht. Dat is ook hier precies het geval. Binnen deze productlijn hebben wij al een aantal deursoorten en ontwerpen voor je klaargezet en jij past aan waar nodig.

Concept

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. De producten vind je ook terug in de webshop. Kies uit 3 glasindelingen, 11 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Alle producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Eigenwijs

Eigenwijs is een uitbreiding op onze Concept-productlijn. Ben jij lekker eigenwijs? Dan kun je ook zelf de indeling van je deur bepalen.
Dit doe je in onze webshop. Is je ontwerp helemaal naar wens? Nodig GewoonGers dan bij je thuis uit voor een gratis inmeetafspraak, dan bespreken we de wensen samen ter plaatse en gaan we direct voor je aan de slag.

Onbegrensd

Kun je jouw wensen niet terugvinden in de webshop? Of zijn er voor jouw woning of werkplek toch andere oplossingen nodig?  Dan is daar onze Onbegrensd-productlijn. Hierin gaan we samen met jou aan de slag om een uniek ontwerp tot stand te brengen. Denk hierbij aan de vorm en het ontwerp van je wand. deur óf zelfs kasten, maar óók aan oplossingen m.b.t. schuine plafonds, geluiddemping en extra hoge wanden. Jouw bestelling krijgt dan een geheel eigen productieproces en de mogelijkheden zijn eindeloos… eh, Onbegrensd dus. We sturen je graag een vrijblijvende offerte toe.

Waarom GewoonGers?

We onderscheiden ons in het gebruik van aluminium als materiaal. Om 3 redenen: het is hoogwaardig, licht materiaal met krasbestendige afwerking. Aluminium gaat lang mee (want: roest niet). Daarnaast is aluminium demontabel. Geen gedoe met transport dus. Of met smalle trappenhuizen.

Altijd op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.

Gemaakt in eigen fabriek

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.

Inclusief inmeten en monteren

Het inmeten én de montage is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland.

Waarom de naam Concept?

Onder Concept vallen al onze voorgeselecteerde modellen. Deze producten vind je allemaal in de webshop terug. Bij een Concept product bieden we je de keuze uit 3 glasindelingen, 2 profielkleuren, 6 glassoorten én de keuze uit een aantal deurbeslagen. Dit verklaart dan ook de naam Concept: wij hebben een concept neergelegd en jij vult het in!

Deur voor in het kozijn

Wist je dat jouw deur in het kozijn gemakkelijk vervangen kan worden door een deur van GewoonGers? Geen verbouwing nodig, dus. Kies ervoor om je kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven óf behoud de originele kleur.

Taatsdeur (+ combinaties)

De taatsdeur: gemakkelijk in gebruik én een echte blikvanger voor je interieur. De taatsdeur past in een afgewerkte sparing of opening en scharniert aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor kan hij naar 2 kanten open. Daarnaast kun je de deur op 90 graden vastzetten.

Schuifdeur (+ combinaties)

Heb je een smalle kamer, maar wel plek naast de deuropening? Dan is een schuifdeur misschien wel wat voor jou. Je zet de schuifdeur gemakkelijk open, zonder ruimte in je kamer te verliezen. Met een paneel (of meerdere) naast de schuifdeur, creëer je een handige roomdivider!

Wanden en panelen (+ combinaties)

Met een paneel deel je je ruimte gevoelsmatig op. Ook kun je een grotere deuropening bijvoorbeeld opvullen met een paneel én een deur. Wil je bijvoorbeeld je eetkamer en woonkamer scheiden, dan kun je een roomdivider plaatsen. Deze stel je ook helemaal zelf samen: wil je een roomdivider met een taatsdeur of schuifdeur en met 1 of 2 panelen? Jij zegt het.

Stalen pui in de keuken GewoonGers