Stalen wc- en badkamer deuren

Wat is er mogelijk?

Van hal naar woonkamer zijn glassoorten zoals helder glas en rookglas populair: zo creëer je meer licht en ruimte in huis. Maar ben jij een stalen deuren fan en wil je het liefst óveral een stalen deur hebben? Dan heb je geluk: stalen deuren zijn namelijk overal toe te passen, dus óók voor het toilet en de badkamer.

GewoonGers: óók voor je toilet!

Zoek je een deur voor je wc? GewoonGers.

Stalen deur voor de wc

Ik kan me zo voorstellen dat je liever geen helder glas in je stalen deur voor de wc wilt. Gelukkig zijn er vaak meer opties. Zo heb je bij GewoonGers de keuze uit 100% helder glas óf aluminium beplating die je 100% privacy biedt. Aluminium beplating, in dezelfde kleur als de profielen, geeft 100% privacy en geeft een industriële look aan je deur. Andere glassoorten waarnaar je zou kunnen kijken, zijn het chique matglas en rook matglas. Dit zijn glassoorten die privacy bieden, maar soms nog contouren laten zien. Dit ligt aan het licht in de aaneengesloten ruimtes én aan hoe ruim je toilet is. Hoe dichter je op het glas zit, des te meer contouren je ziet.

Styling Huys GewoonGers opdekdeur met kozijn slot
Vtwonen prime time weer verliefd op je huis afl 6 deur GewoonGers

Type stalen deur voor de wc

Vóórdat je gaat kijken naar de glassoorten, is het handig om te kijken naar het type deur dat geschikt is voor jouw ruimte. De beste keuze voor een stalen wc deur is een opdekdeur of stompe deur in het bestaande kozijn (of met een nieuw kozijn). Deze deuren kan je namelijk op slot doen. Daarnaast heb je geen verbouwing nodig als er al een deur met kozijn zit! Wil je graag een taatsdeur of schuifdeur voor de wc? Besef dan dat deze deuren niet op slot kunnen. Daarnaast zit er naast of achter deze deuren altijd een kiertje, zodat de deuren ongehinderd openen. Dat betekent ook dat geluiden en geurtjes zich makkelijker verspreiden!

Vtwonen prime time weer verliefd op je huis afl 6 deur GewoonGers
vtwonen toiletdeur aluminium olijfgroen
vtwonen toiletdeur aluminium olijfgroen

Stalen deur of wand badkamer

De mogelijkheden van een stalen deur of wand voor de badkamer zijn eindeloos! Ten eerste is het handig om je situatie te bekijken. Zoek je een enkele deur voor de badkamer? Of zoek je een wand of pui die je badkamer scheidt van een andere ruimte, zoals de slaapkamer? Als je dat voor ogen hebt, dan weet je ook wat voor deur of wand je nodig hebt.

Voor een enkele deur geldt hetzelfde als voor de wc: met een scharnierdeur met of in het bestaande kozijn heb je het voordeel dat de deur op slot kan. Een schuifdeur en taatsdeur kunnen niet op slot én tussen deur en wand zitten kieren.

Wil je je badkamer afscheiden van een andere ruimte en staat daar nog geen muur? Dan is een roomdivider een elegante oplossing! In de pui kan je bijvoorbeeld kiezen voor een (dubbele) taatsdeur of (dubbele) schuifdeur.

Wat betreft glassoorten is het handig om na te denken of je voor ruimte wilt gaan óf voor privacy. Kies je voor ruimte, dan is een deur of wand met helder glas of rookglas een mooie keuze. Voor privacy kom je uit bij glassoorten zoals matglas, rook matglas en aluminium beplating.

Schuifwand badkamer slaapkamer GewoonGers

Een greep uit de deuren en wanden van GewoonGers

Stel jouw deur of wand samen in de webshop en nodig ons uit voor een vrijblijvende inmeetafspraak. Wij nemen de stalen mee!