Het effect van een rookglas deur

(óf rookglas wand...)

Rookglas: je ziet het steeds vaker terug in allerlei verschillende tinten. Één ding is zeker: het rookglas van nu is anders dan het rookglas van vroeger. Hoe maak je de juiste keuze? Getint glas in je deur hoeft helemaal niet zo gewaagd te zijn!

 

Bij GewoonGers is het rookglas speciaal aangepast op de kleur van de deur zelf. Zo heb je altijd dé perfecte match! Natuurlijk is het een kwestie van smaak en daarover willen we absoluut niet twisten, maar waarom je voor rookglas zou moeten kiezen? Dat leg ik je hier uit.

Wat is rookglas?

Om te beginnen is het rookglas waarmee GewoonGers werkt, net als alle glassoorten, veiligheidsglas van 6 millimeter dik. Het is een transparante glassoort met een koele grijstint óf bronstint, waardoor je een nét iets andere uitstraling aan jouw opdekdeur, wand of taatsdeur geeft!

vtwonen seizoen 15 aflevering 1 witte deur
vtwonen seizoen 15 aflevering 1 witte deur

Praktisch voordeel van rookglas:

Helder glas en rookglas zijn beide doorzichtig, maar het rookglas heeft een grijs- of bronstint. Hierdoor wordt de scheiding tussen bijvoorbeeld hal en woonkamer duidelijker gemaakt. Door de donkere tint in het rookglas wordt de ruimte net iets vaker weerspiegeld. Je kijkt daardoor minder makkelijk de andere ruimte in. Vooral ’s avonds wordt kunstlicht gereflecteerd in het glas. Voor extra privacy heb je ook de keuze uit rook matglas! Hierdoor wordt er nog wat licht doorgelaten, maar zie je niet wat er in de volgende kamer staat.

Esthetisch voordeel van rookglas:

Het effect van (brons) rookglas brengt iets luxueus met zich mee. De hotel-achtige sfeer die je veel terug ziet in het interieur van nu, haal je direct in huis door te kiezen voor een deur met rookglas. Jouw stalen deur oogt hiermee iets meer aangekleed en geeft een warme uitstraling aan je interieur.

Styling Huys GewoonGers enkele en dubbele taatsdeur
GewoonGers bronzen deur brons rook matglas

Je bestelt eenvoudig online!

Voor een extra toeslag krijg jij een deur met brons of grijs rookglas in huis. Helemaal op maat gemaakt voor jou. Stel in de webshop jouw ideale deur samen en maak een inmeetafspraak.

Twijfel je nog steeds? Tijdens de inmeetafspraak laten we je graag het rookglas in het echt zien. Vraag de inmeter naar een glas sample!

Veel verkochte deuren met rookglas