Stalen taatsdeur + paneel gitzwart RAL 9005 rookglas GewoonGers

oktober Woonmaand 2022 Maak je klaar voor extra veel wooninspiratie!

Oktober Woonmaand: vol wooninspiratie!

Nog even en dan breekt één van onze favoriete maanden van het jaar aan: de oktober Woonmaand. Waarom dit onze favoriete maand is? Omdat mensen in deze maand extra gemotiveerd worden om aan de slag te gaan met het interieur. Bijna alle woonmerken doen hun best om zo veel mogelijk inspiratie naar buiten te brengen en alles draait om statements. Wat dacht je dit jaar van een gekleurde stalen deur, zoals een gouden stalen deur of groene stalen deur? We vertellen je hieronder graag meer over de Woonmaand van 2022.

GewoonGers bronzen deur brons rook matglas
GewoonGers bronzen deur brons rook matglas

Wat houdt de Woonmaand in?

Oktober is de maand waarin nog net iets meer aandacht wordt besteed aan wonen en wooncomfort dan in andere maanden. Dat is leuk, want steeds meer woonmerken doen hieraan mee. Als jouw interieur wel een upgrade kan gebruiken, dan is oktober dé maand om hiermee aan de slag te gaan. Wat dacht je van stalen deuren in de woonkamer of toch nét even een andere kleur accessoires?

Het weer buiten wordt minder en we besteden meer tijd binnenshuis. Dat geeft ons de mogelijkheid om nog eens kritisch naar ons interieur te kijken. Misschien wil je al heel lang een mooie blikvanger aan de muur of ben je er nu eindelijk eens aan toe om die aluminium taatsdeuren tussen woonkamer en keuken te laten plaatsen.

zwart stalen taatsdeur GewoonGers

Wat kun je allemaal doen tijdens de Woonmaand?

Allereest kun je natuurlijk online én in de woonwinkels fantastisch interieurshoppen. Nieuwe collecties zijn verkrijgbaar en veel winkels bieden leuke acties en aanbiedingen. Verder worden de trends op het gebied van wonen in 2023 extra uitgelicht. Zo kun je dus plannen maken die alvast aansluiten op de nieuwste woontrends! Er zijn ook een aantal evenementen in oktober die je fysiek kunt bijwonen. Denk bijvoorbeeld aan de vtwonen & design beurs, maar ook de Dutch Design Week in Eindhoven.

Ook is het nieuwe seizoen van vtwonen: Weer verliefd op je huis weer in volle gang. Je kunt de wooninspiratie dus op zondagavond thuis ontvangen door lekker te bankhangen en de tv aan te zetten. Bekijk hier alle voorgaande afleveringen van vtwonen waaraan GewoonGers heeft meegewerkt.

Meer binnenkijken

Zwart stalen opdekdeur GewoonGers stalen scharnierdeur

GewoonGers en de oktober Woonmaand

Zoals gezegd is oktober één van onze favoriete maanden, naast april waarin wij ieder jaar onze verjaardag vieren en de sample sale aanvullen met nieuwe modellen. In oktober kun je GewoonGers terugvinden op hét grote evenement op het gebied van wonen: de vtwonen & design beurs. Misschien ken je ons al van het programma Weer verliefd op je huis waarin zowel in het voorjaar als in het najaar spetterende make-overs worden gedaan. De vtwonen & design beurs biedt een mogelijkheid om alle mooie woonmerken in één keer in het echt te zien.

GewoonGers korting?

Kortingsacties zijn bij GewoonGers niet aan de orde. We willen juist het gehele jaar door voor iedereen een zo scherp mogelijke prijs aanbieden inclusief alle werkzaamheden rondom het verzorgen van de nieuwe stalen wanden of -deuren. Wil je op de hoogte worden gehouden over eventuele acties, evenementen of nieuwe ontwikkelingen? Dan kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerst op de hoogte!

Witte stalen deuren openslaand GewoonGers
Taatsdeur met raamwerk Onbegrensd GewoonGers

FAQ

 • Waarom gebruiken jullie aluminium?

  Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

 • Ben ik aan standaard afmetingen gebonden?

  De webshop producten worden geheel op maat gemaakt, maar hebben een minimum en maximum afmeting. Heb je een situatie die hiervan afwijkt? Kijk dan naar een extra wand of deur óf vraag een vrijblijvende offerte aan, want wij zijn niet gebonden aan standaard afmetingen! Bekijk alle stalen deuren op maat.

  Minimum en maximum afmetingen van de webshop producten:

  • Deur voor in het kozijn – Een opdekdeur of stompe deur past in 99% van de gevallen in je bestaande kozijn. We komen hiervoor vrijblijvend inmeten.
  • Deur met kozijn – Breedte: minimaal 40 centimeter en maximaal 115 centimeter. Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 275centimeter.
  • Enkele taatsdeurBreedte: minimaal 70 centimeter en maximaal 175 centimeter. Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 300 centimeter.
  • Enkele schuifdeur –  Breedte: minimaal 70 centimeter en maximaal 175 centimeter. Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 300 centimeter.
  • Enkel paneel Breedte: minimaal 15 centimeter en maximaal 110 centimeter. Hoogte: minimaal 50 centimeter en maximaal 300 centimeter.