Nieuwe binnendeuren

in huis

Ga je verbouwen, verhuizen óf wil je wat items in huis veranderen? Leuk! Een nieuw interieur staat vaak hoog op het lijstje, maar heb je weleens aan nieuwe binnendeuren gedacht? Met nieuwe deuren in huis creëer je snel meer licht, ruimte en luxe in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers

Niet verbouwen, wél een nieuwe deur?

Grote kans dat de deuren in jouw woning voornamelijk opdekdeuren of stompe deuren zijn. Dit zijn deuren met een kozijn. Vind je deze deuren niet mooi meer? Het kozijn kun je erin laten en kun je eventueel opknappen door ‘m een likje verf te geven. Wist je dat GewoonGers nieuwe binnendeuren maakt voor in jouw kozijn? Zo heb je geen verbouwing nodig, maar heb je wel binnen een handomdraai nieuwe deuren in huis met een frisse uitstraling. Heb je bijvoorbeeld een kozijn met bovenlicht en wil je graag een deur tot aan het plafond? Jouw huidige, metalen kozijn kan ook vervangen worden door een nieuw kozijn mét binnendeur.

Ga je verbouwen of heb je al een afgewerkte muur?

Als je gaat verbouwen of als je een nieuwbouwproject hebt gekocht, heb je meer mogelijkheden voor nieuwe binnendeuren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kozijn eruit te (laten) halen en de muur af te werken. Óf misschien heb je al een afgewerkte muur. Hiermee heb je veel mogelijkheden voor nieuwe deuren in huis! Kies bijvoorbeeld voor een taatsdeur, schuifdeur óf plaats een nieuw kozijn over de afgewerkte muur heen als je graag een scharnierdeur wilt.

Opdekdeur met kozijn en magneetsluiting GewoonGers

Nieuwe binnendeuren van GewoonGers

Meer inspiratie opdoen? Bekijk een greep uit onze opgeleverde projecten!

Heb je een grote ruimte die je af wilt scheiden?

Als je nog geen deuren hebt, maar je wilt graag een ruimte afscheiden, is dat ook mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een grote woonkamer, waar je eettafel ook staat? Kijk dan eens naar een pui. Dit is vaak een schuifdeur of taatsdeur gecombineerd met panelen. Géén verbouwing nodig, wél binnen een handomdraai een nieuwe ruimte, zonder ruimte en licht te verliezen.

Oegstgeest schuifdeur met wand GewoonGers