Nieuwe binnendeuren

in huis

Ga je verbouwen, verhuizen óf wil je wat items in huis veranderen? Leuk! Een nieuw interieur staat vaak hoog op het lijstje, maar heb je weleens aan nieuwe binnendeuren gedacht? Met nieuwe deuren in huis creëer je snel meer licht, ruimte en luxe in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers

Niet verbouwen, wél een nieuwe deur?

Grote kans dat de deuren in jouw woning voornamelijk opdekdeuren of stompe deuren zijn. Dit zijn deuren met een kozijn. Vind je deze deuren niet mooi meer? Het kozijn kun je erin laten en kun je eventueel opknappen door ‘m een likje verf te geven. Wist je dat GewoonGers nieuwe binnendeuren maakt voor in jouw kozijn? Zo heb je geen verbouwing nodig, maar heb je wel binnen een handomdraai nieuwe deuren in huis met een frisse uitstraling. Heb je bijvoorbeeld een kozijn met bovenlicht en wil je graag een deur tot aan het plafond? Jouw huidige, metalen kozijn kan ook vervangen worden door een nieuw kozijn mét binnendeur.

Ga je verbouwen of heb je al een afgewerkte muur?

Als je gaat verbouwen of als je een nieuwbouwproject hebt gekocht, heb je meer mogelijkheden voor nieuwe binnendeuren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kozijn eruit te (laten) halen en de muur af te werken. Óf misschien heb je al een afgewerkte muur. Hiermee heb je veel mogelijkheden voor nieuwe deuren in huis! Kies bijvoorbeeld voor een taatsdeur, schuifdeur óf plaats een nieuw kozijn over de afgewerkte muur heen als je graag een scharnierdeur wilt.

Zwart stalen opdekdeur met kozijn GewoonGers Gers deur

Nieuwe binnendeuren van GewoonGers

Meer inspiratie opdoen? Bekijk een greep uit onze opgeleverde projecten!

Heb je een grote ruimte die je af wilt scheiden?

Als je nog geen deuren hebt, maar je wilt graag een ruimte afscheiden, is dat ook mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een grote woonkamer, waar je eettafel ook staat? Kijk dan eens naar een pui. Dit is vaak een schuifdeur of taatsdeur gecombineerd met panelen. Géén verbouwing nodig, wél binnen een handomdraai een nieuwe ruimte, zonder ruimte en licht te verliezen.

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

FAQ

  • Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

    Dit kan! Het is alleen mogelijk wanneer je een sparing tot aan het plafond hebt óf het oude kozijn wordt verwijderd. Standaard kozijnen zijn namelijk vaak voorzien van een bovenraampje en dorpel. De dorpel bovenin heeft de functie om het kozijn bovenin op de juiste afstand te houden. Wanneer je deze verwijdert, zal het kozijn instabiel worden en dus niet meer geschikt zijn om een deur in te plaatsen. Wij kunnen je kozijn met bovenraampje vervangen voor een deur met kozijn! Je vindt deze deur terug in de webshop (of lees meer over de opdekdeur met kozijn). Als je al een sparing hebt tot aan het plafond, kun je ook kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur en deur met kozijn.

  • Kan mijn kozijn het gewicht van die ‘zware deur’ wel aan?

    Jazeker! De opdek- en stompe kozijnen zijn zo gemaakt dat deze te allen tijde minimaal 50 kilo aan gewicht kunnen dragen. Onze grootste en zwaarste deur voor het bestaande kozijn weegt 36 kilo. De deur moet dus nog heel wat kilo’s aankomen, wil hij uit het kozijn zakken. Geen zorgen dus!

  • Moeten wij onze deuropening aanpassen voor jullie deuren?

    Nee hoor, wij passen onze deur gewoon aan op de beschikbare ruimte. Alle deuren worden namelijk per bestelling op maat gemaakt, wel zo handig om daar dan direct op in te spelen!