GewoonGers akoestische panelen wandpaneel lattenwand

Akoestische panelen, maar dan anders... Binnenkort bij GewoonGers

Akoestische panelen van GewoonGers

Je kende GewoonGers misschien al van de aluminium deuren met glas. Misschien heb je GewoonGers deuren op televisie voorbij zien komen bij verschillende woonprogramma’s.  Alles wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Vlaardingen en we komen op de mooiste interieurprojecten.

Onze liefde voor interieur heeft ervoor gezorgd dat we onze collectie binnenkort kunnen uitbreiden met akoestische panelen! Natuurlijk voeren we onze service én kwaliteit ook hierin door die je van ons gewend bent. Wil je geen detail missen? Lees hieronder verder of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

GewoonGers akoestische panelen wandpaneel lattenwand

Niet zomaar akoestische panelen...

Net als onze aluminium deuren, behoren akoestische panelen natuurlijk al een tijdje tot een van de grootste woontrends van het moment. Wat maakt de akupanelen van GewoonGers dan anders dan die van andere aanbieders?

  • Allereerst worden ook deze producten geheel gemaakt in eigen fabriek in Vlaardingen waardoor we snelle levertijden aan kunnen houden.
  • We bieden je de keuze uit ruim 50 verschillende kleuren en afwerkingen. Denk hierbij aan neutrale kleuren, trendkleuren, luxe behang in metallic afwerking of zelfs met de looks van suède!
  • De panelen worden op grote formaten gemaakt, ze zijn dus geschikt voor vrijwel iedere plafondhoogte.
  • De panelen en latjes die daar bovenop komen worden beide gemaakt van PET vilt. Dat maakt het geheel extra geluiddempend én je hebt geen kleurverschil tussen voor- en achtergrond.

Wanden afwerken met akupanelen

De akoestische panelen zijn al een tijdje trend in de Nederlandse interieurwereld. Niet alleen omdat ze de ruimte aankleden en een warme sfeer met zich meebrengen. Nee, de panelen hebben ook een belangrijke functie: de akoestiek verbeteren.

In de hedendaagse nieuwbouwwoningen worden vaak harde materialen gebruikt in de afwerking. Denk hierbij aan gestukte wanden, houten jaloezieën, stalen deuren en harde ondergronden voor de vloer zoals PVC of tegels. Wél zien we dat men steeds vaker nadenkt over een knusse woning waar meer aandacht is voor comfort en zachte materialen.

Akoestische panelen hebben de looks van hout of kunststof, maar zowel de volledige achterzijde als de latjes zelf zijn gemaakt van PET vilt. Dat vilt zorgt ervoor dat de akoestiek in huis verbetert en geluiden minder hard aankomen. Wist je dat wanden en deuren van GewoonGers ook kunnen bijdragen aan geluiddemping in huis? We hebben er zelfs een blog over geschreven! Binnenkort kun je de ideale combinatie tussen akoestische panelen en glaswanden gezamenlijk bij ons bestellen.

Blog: tocht en geluid: deze deuren moet je hebben

Wat kun je verwachten van GewoonGers akoestische panelen?

Naast onze GewoonGerse service en snelle levering uit eigen fabriek kun je natuurlijk wel een aantal extra’s van ons verwachten:

  • Keuze uit beige vilt en zwart vilt
  • Een heleboel kleuren en afwerkingen (meer dan 50 opties!)
  • Scherpe prijzen
  • Lange lengtematen, dus geschikt voor vrijwel iedere plafondhoogte
akoestische panelen GewoonGers notenhout
Slaapkamer stalen roomdivider

Wanneer kun je GewoonGers akupanelen kopen?

Leuk, al die informatie, maar wanneer kun je de akoestische wandpanelen van GewoonGers daadwerkelijk kopen? We kunnen je alvast vertellen dat je onze webshop en social media in de gaten kunt houden. Hierop kondigen we het natuurlijk direct aan wanneer de panelen verkrijgbaar zijn. Wil je als eerste een seintje krijgen wanneer de akoestische panelen worden verwacht? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.