3x 5 kastruimtes met metalen deuren

Stem alles op elkaar af in jouw interieur

Tijdens het inrichten van een (nieuwbouw)woning wordt de deur tussen hal en woonkamer vaak vervangen. Bijvoorbeeld voor een moderne taatsdeur of een deur met kozijn tot plafond. Maar wist je dat je andere deuren in huis hier ook perfect op kunt afstemmen? Natuurlijk biedt helder glas niet altijd de beste oplossing, maar wat dacht je van een stalen deur met matglas of eventueel voorzien van plaatmateriaal? In onderstaand artikel wil ik je graag een aantal voorbeelden laten zien, scroll snel verder!

Ontwerp jouw deur met matglas

GewoonGers vtwonen weer verliefd op je huis zwarte stalen deuren
GewoonGers vtwonen weer verliefd op je huis zwarte stalen deuren

Glazen deur voor de trapkast

Ok, een glazen deur voor de voorraadkast… het is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Daarom willen wij je graag inspireren. In veel woningen is de deur voor de trapkast namelijk nét zo aanwezig in de woonkamer als de deur naar de hal. Waarom zou je de uitstraling van die deur dan niet afstemmen op de gangdeur? Er zijn hele mooie oplossingen voor aluminium deuren voor de trapkast, zoals je hier kunt zien. Kies bijvoorbeeld voor matglas in witte, grijze of bronzen tint. Hieronder zie je 5 voorbeelden van trapkasten met aluminium deuren.

Maak een belafspraak voor persoonlijk advies

Glazen deur voor de inloopkast

Heb je een mooie inloopkast? Dan is het soms gewenst om deze af te kunnen sluiten om de boel een beetje stofvrij te houden óf om bijvoorbeeld de kat tussen je truien weg te kunnen houden. De deuren worden altijd op maat gemaakt, zijn inclusief soft-close en nemen weinig ruimte in bij openen en sluiten. Dat zijn (onder andere) de voordelen van een schuifdeur. Bekijk hier 5 situaties waarbij een glazen deur is gebruikt voor de inloopkast.

Bekijk stalen schuifdeuren

Aluminium deur voor de meterkast

Het inrichten van het interieur beperkt zich niet alleen meer tot de keuken en de woonkamer. De gang krijgt hierin een steeds belangrijkere rol. Het is het visitekaartje van je woning! Als je dan toch lekker bezig bent met het veranderen van het interieur, denk dan bijvoorbeeld ook eens aan het matchen van je deur van de meterkast met de rest van je deuren. Zo kan een deur met aluminium beplating bijvoorbeeld perfect aansluiten op de rest van je deuren. Hieronder 5 deuren met aluminium plaatmateriaal. Wil je dit materiaal liever in het echt zien? Kom gezellig langs bij GewoonGers Vlaardingen of GewoonGers Amsterdam.

Plan een showroomafspraak

Het effect van rookglas

De glazen deuren van GewoonGers zijn op allerlei manieren samen te stellen. Hier laten we je zien wat het effect kan zijn van rookglas, een donkerdere glassoort die tóch heel transparant is.

Welk type glas voor een stalen deur?

Of je voor jouw woning nu kiest voor een stalen deur of aluminium deur, het type glas is bepalend voor de uitstraling van jouw deur. Kies je bijvoorbeeld voor een stalen deur met rookglas, dan zal de uitstraling iets donkerder zijn en zal de grens tussen de twee ruimtes duidelijker zijn. Kies je voor een deur met zo veel mogelijk helder glas? Dan bevordert dit natuurlijk de lichtinval in de ruimte. Heb je een beetje hulp nodig? Lees onze keuzehulp eens door.

Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers

GewoonGers komt gratis langs

Ben je enthousiast geworden over onze deuren? Dat vinden we gers! Wist je dat we gratis bij je thuis langskomen voor advies? Zijn de wensen helder, dan nemen we gelijk de maten van de gewenste deuren op. Daarna heb je nog alle tijd om te bedenken of je over wilt gaan tot het bestellen van jouw nieuwe deur(en). De afspraak aan huis is geheel vrijblijvend. Laat ons je wensen weten en maak je gratis afspraak aan huis!

Maak jouw gratis inmeetafspraak

FAQ

 • Ik wil een deur voor mijn wc. Kan dat?

  Ja, GewoonGers biedt ook deuren aan die geschikt zijn voor een toilet. Denk aan toiletbeslag en matglas of aluminium beplating voor volledige privacy. Lees het artikel Stalen wc- en badkamer deuren voor meer informatie.

 • Wat voor glassoorten hebben jullie?

  Je hebt de keuze uit 6 glassoorten: helder glas, matglas, rookglas, rookglas in bronstint, rook matglas, rook matglas met bronstint én aluminium beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur (11 verschillende profielkleuren). Hierdoor varieer je gemakkelijk tussen 100% doorkijk én 100% privacy. Weet je het nog niet? Bekijk eens onze keuzehulp: welk type glas kies je voor jouw stalen deur? Of lees eens ons artikel over de veiligheid: welk type glas kies ik voor mijn binnendeur?

 • Hoe staat een stalen deur in een wit kozijn?

  Als je een stalen deur in je bestaande kozijn wilt, kun je ervoor kiezen om je kozijn wit te laten óf het kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven. Omdat het smaakgevoelig is, kunnen wij geen advies geven over wat je moet doen. Kijk vooral naar de inspiratiefoto’s om te kijken wat jij mooier vindt.

  Wil je je kozijn verven? Wij bieden een verfset aan zodat je je kozijn aan kunt passen op de deur. Voor iedere kleur poedercoat is een verfkleur samengesteld.

 • Hoe weet ik of mijn kozijn geschikt is voor jullie deuren?

  In 99% van alle gevallen is een kozijn geschikt voor onze deuren. Wij produceren de deuren namelijk áltijd per bestelling op maat. Bij het inmeten bepalen wij direct of jouw kozijn geschikt is of niet. Ook kunnen we je instructies geven om het kozijn geschikt te maken indien dit (nog) niet het geval is.

  Is jouw kozijn niet geschikt en heb je wel al een aanbetaling gedaan? Dan storten we de aanbetaling binnen enkele werkdagen terug op jouw rekening.

 • Past een GewoonGers deur in elk kozijn?

  In 99% van de gevallen is het kozijn geschikt voor een GewoonGers deur: of je nu een opdek kozijn of stomp kozijn hebt! Wij komen vrijblijvend bij je inmeten en kunnen je dan meteen vertellen of jouw kozijn geschikt is.

 • Niet tevreden? Geld terug.

  Soms kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met het eindresultaat. Hier mag je ons gerust over inlichten. Doe je dit binnen 30 dagen, dan kunnen we je tegemoetkomen. We gaan het gesprek met je aan om te zien of er een passende oplossing kan worden geboden voor het huidige product. Zie je die oplossing niet zitten? Dan bieden we de mogelijkheid je product aan ons terug te geven. Onze monteurs komen jouw wand of deur dan thuis ophalen en we storten het geld terug op je rekening.

  Houd er wel rekening mee dat schade die is ontstaan bij montage of demontage van je product niet kan worden verhaald op GewoonGers. Denk hierbij bijvoorbeeld je oude deur die is afgevoerd of een gaatje in vloer en plafond voor het monteren van je deur of wand.  Neem contact met ons op via klantenservice@gewoongers.nl of bel op 010-3072889 om jouw mogelijkheden te bespreken of vul ons klachtenformulier in. Meer weten over onze niet tevreden geld terug regeling? Lees het artikel op de website.