Industriële inrichting voor je woonkamer

in 3 stappen

Robuuste materialen, zoals stalen deuren, onafgewerkte plafonds en accessoires met een rauwe, stoere uitstraling. Dat zijn enkele kenmerken van een industrieel interieur. Sommige elementen voor een industrieel interieur zijn lastig toe te passen in woningen. Denk aan die hoge, onafgewerkte plafonds.
Wij hebben daarom wat handige tips verzameld die jou helpen om toch dat industriële sfeertje in huis te krijgen. Weet je al genoeg en wil je direct aan het shoppen gaan? Stel dan je eigen Gers deur(en) samen in onze webshop!

Ontwerp jouw deur in de webshop

Rotterdam loft, stalen deuren vide industrieel interieur

Stalen deuren voor jouw industriële woonkamer

Stalen deuren of aluminium deuren mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw industriële inrichting. Het metaal van de deuren wordt vaak in een donkergrijze of zwarte kleur gecoat. Dit, in combinatie met het heldere glas geeft een duidelijk contrast en sluit perfect aan op de industriële inrichting van je woonkamer. Ook een stalen deur met rookglas is een perfecte blikvanger voor jouw industriële interieur in jouw woning. Het rookglas geeft een donkere uitstraling en zorgt voor een duidelijkere afsluiting tussen twee ruimtes.

vtwonen wvojh stalen deur met rookglas

Gebruik kleuren voor de industriële inrichting woonkamer

Denk je aan industrieel, dan denk je aan verschillende kleuren zoals zwart, grijs, donkerbruin en cognac. Dit zijn typische kleuren die je terugvindt in de industrieel woonkamer.  Wist je dat onze staal look deuren ook in allerlei verschillende kleuren worden gemaakt? Denk bijvoorbeeld aan bronzen binnendeuren, blauwe binnendeuren of groene stalen deuren. Ook de structuur van bakstenen muren en de roodbruine kleur hiervan draagt vaak bij aan de warme sfeer van het interieur.

Dubbele taatsdeur zijlicht en bovenlicht GewoonGers

Aluminium binnendeuren van GewoonGers

Meer inspiratie opdoen? Bij GewoonGers bekijk je meer dan 100 binnenkijkers in allerlei verschillende woonstijlen!

Industrieel inrichting: gebruik woonaccessoires

Kun je je binnendeuren niet vervangen voor aluminium deuren? Geen probleem. Je kunt je deuren (en kozijnen) natuurlijk ook verven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie natuurtint zoals zandkleur of olijfgroen. Verder kun je, in plaats van deuren, ook werken met stalen wanden. Dit kan een roomdivider met glas zijn zonder deuren. Zo kun je een ruimte toch opdelen of knusser maken zonder daarbij het gevoel voor ruimte kwijt te raken. Hieronder kun je wat voorbeelden zien van woningen waar gebruik is gemaakt van roomdividers zonder deuren. De doorloop blijft vrij én… glaswanden zonder deuren zijn een stuk scherper geprijsd! Verder kun je natuurlijk werken met leuke woonaccessoires zoals bijzettafels, stoere kandelaren, planten en vazen.

FAQ

 • Past een aluminium deur in een industriële woonkamer?

  Dat kan zeker. GewoonGers is geschikt voor alle woonstijlen. In de webshop kies je uit verschillende ontwerpen, kleuren en glassoorten om zo een wand of deur samen te stellen die perfect aansluit op jouw interieur. Lees ons blog als je meer wilt weten over de industriële woonkamer.

 • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

  Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.

 • Ik wil een stalen deur op maat. Kan dat?

  Dat kan! Al onze deuren worden op maat gemaakt, of je nu voor een webshop product gaat (productlijn Concept) of voor een geheel eigen ontwerp kiest (productlijn Onbegrensd). De deuren van GewoonGers kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bestaande kozijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deur met kozijn. Daarnaast heb je de keuze uit stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren.

 • Waar zit het scharnier bij een taatsdeur?

  Het scharnier van een taatsdeur bevindt zich in de vloer en het plafond. Hierdoor is een kozijn niet nodig én kan de deur naar twee kanten open. De breedtemaat van je deur heeft echter invloed op de afstand van het scharnier tot aan je muur. In dit artikel over het scharnier van een taatsdeur willen we je daar graag meer over vertellen.

 • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

  Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

 • Niet tevreden? Geld terug.

  Soms kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met het eindresultaat. Hier mag je ons gerust over inlichten. Doe je dit binnen 30 dagen, dan kunnen we je tegemoetkomen. We gaan het gesprek met je aan om te zien of er een passende oplossing kan worden geboden voor het huidige product. Zie je die oplossing niet zitten? Dan bieden we de mogelijkheid je product aan ons terug te geven. Onze monteurs komen jouw wand of deur dan thuis ophalen en we storten het geld terug op je rekening.

  Houd er wel rekening mee dat schade die is ontstaan bij montage of demontage van je product niet kan worden verhaald op GewoonGers. Denk hierbij bijvoorbeeld je oude deur die is afgevoerd of een gaatje in vloer en plafond voor het monteren van je deur of wand.  Neem contact met ons op via klantenservice@gewoongers.nl of bel op 010-3072889 om jouw mogelijkheden te bespreken of vul ons klachtenformulier in. Meer weten over onze niet tevreden geld terug regeling? Lees het artikel op de website.