stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers

Aan de slag met grijze stalen deuren Hoe combineer je die?

Aan de slag met grijze deuren combineren

Dat er veel tinten grijs bestaan, weten we inmiddels allemaal, maar hoe je ze combineert dat is een heel ander onderwerp. De kleur grijs is zo leuk omdat je hem eindeloos kunt combineren. We inspireren je hier dan ook graag om zelf aan de slag te gaan met grijze stalen deuren. Scroll snel verder.

Klassiek met een moderne knipoog

Deze grijstint heet ‘Venster grijs’ en is niet voor niets al meerdere keren in het woonprogramma vtwonen weer verliefd op je huis toegepast. Zowel bij onze aluminium deuren als in meubilair en op de wand. Venster grijs is prachtige, koele tint. De kleur Venster grijs is toe te passen op alle deuren in onze webshop.

Opdekdeur vtwonen GewoonGers kiezel grijs
stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers
GewoonGers schuifwand stalen schuifdeur rookglas

Grijs gekleurde stalen deuren
De grijze stalen deuren kunnen in iedere woonstijl worden toegepast. Of je thuis nu een landelijke stijl hebt neergezet een industrieel interieur hebt óf gewoon lekker houdt van modern en strak. Binnenkijken bij anderen geeft een heleboel inspiratie. Let maar eens op!

Kiezel grijze maatwerk deuren

In onze webshop-collectie kun je nu ook kiezen voor de kleur Kiezel grijs. Deze warme grijstint is heel subtiel, past perfect bij verschillende natuurtinten en sluit daarom ook goed aan op de huidige woontrends (denk hierbij aan lichte kleuren, zachte materialen en natuurlijke vormen). Oók in de wat donkerdere interieurs past de kiezel grijze deur heel mooi. De lichtgrijze tint zorgt voor contrast! Wist je trouwens dat je ook allerlei andere spulletjes in huis Kiezel grijs kunt maken? Het is namelijk gewoon een RAL-kleur: 7032!

Bij deuren in het bestaande kozijn van GewoonGers wordt het kozijn vaak mee geschilderd in dezelfde kleur. Verfsets die passen bij jouw nieuwe wand of deur kun je online bij ons bestellen!

stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers

Stalen deuren antraciet of zwartgrijs

De meest voorkomende variant is natuurlijk de zwartgrijze of antracietkleurige deur. Bij GewoonGers behoort zwartgrijs (RAL7021) tot de standaard voorraad. De kleur is iets zachter dan bij zwarte deuren, maar toch heel stoer. Of je deze kleur nu in een licht interieur of juist een heel donker interieur toepast, er is altijd een match!

GewoonGers Black Swan woonboot stalen deur melkglas

Aluminium deuren in een duurzaam interieur

Tegenwoordig staan we steeds vaker stil bij het woord ‘duurzaamheid’. Je wilt zeker weten dat het product wat je koopt op de juiste manier is geproduceerd, een goede kwaliteit heeft én lang mee gaat. Laat dat voor aluminium deuren nu nét standaard inbegrepen zijn. Aluminium is namelijk ontzettend duurzaam omdat het materiaal zich eenvoudig laat recyclen. Ook zijn de grijze stalen deuren tijdloos qua uitstraling en weet je dus zeker dat je voor de komende jaren gebakken zit!

GewoonGers vtwonen detail venster grijs deurkruk
stalen deur lichtgrijs gewoongers

FAQ

  • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

    De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

  • Ik wil een stalen deur in het zwart. Kan dat?

    Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 11 kleuren, waaronder grijs zwart én gitzwart. Meer inspiratie? Bekijk zwarte stalen deuren.

  • Waarom gebruiken jullie aluminium?

    Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.