GewoonGers deuren op televisie

Heb jij ons al voorbij zien komen?

Misschien heb je al eens gehoord van de binnendeuren van GewoonGers. Dat is namelijk heel goed mogelijk want sinds een aantal jaar zijn de aluminium deuren te zien in verschillende woonprogramma’s zoals vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen zonder kijken. Ook heb je ons al eens voorbij kunnen zien komen in het programma Van Woonvilla Naar Droomvilla. Wist je dat voor tv altijd deuren worden toegepast die je heel eenvoudig in onze webshop kunt ontwerpen en bestellen?

Direct naar de webshop

Binnenkijken met GewoonGers deuren

Je hebt GewoonGers dus al kunnen spotten in verschillende binnenkijkers op televisie. Vooral de stalen opdekdeuren of stompe deuren voor het bestaande kozijn zijn populair. Deze deuren kun je namelijk zonder enige moeite toepassen in jouw houten- of aluminium kozijn. Verder worden dichte deuren dus vaak vervangen door een stalen deur met glas waardoor je vanuit de hal al het nieuwe interieur in kunt kijken én meer daglicht binnen krijgt.

Kopen zonder kijken seizoen 5 afl 2 GewoonGers stalen schuifdeur goud

GewoonGers stalen deuren en vtwonen

Sinds een paar jaar is GewoonGers hoofdsponsor van het programma Weer verliefd op je huis. Het is voor de stylisten iedere aflevering weer een uitdaging om de woonwensen van beide partners te combineren. De deuren van GewoonGers kunnen op iedere woonstijl worden aangepast. Je kunt namelijk zelf je deur ontwerpen in onze ontwerpstudio en kiezen uit verschillende designs, kleuren en glassoorten.

 

Bekijk vtwonen en GewoonGers projecten

GewoonGers en Kopen Zonder Kijken

Ook Kopen Zonder Kijken wordt onder andere gesponsord door GewoonGers. Deze spannende make-overs kunnen alleen maar plaatsvinden wanneer de juiste woning kan worden aangekocht. Niet alleen het interieur wordt aangepakt, soms wordt een woning compleet verbouwd om het aan te laten te sluiten op de wensen van de deelnemers. Dit geeft voor GewoonGers ook de mogelijkheid om uit te pakken met bijvoorbeeld stalen taatsdeuren of stalen schuifdeuren.

VTWonen GewoonGers Zwart Stalen Schuifdeur

Bestel aluminium deur van tv online

Het leuke aan al die woonprogramma’s is natuurlijk dat je allerlei ideeën meekrijgt om je eigen interieur aan te passen of een opfrisbeurt te geven. Ideaal want je kunt altijd terugvinden waar die mooie meubelstukken of accessoires vandaan komen. Dat geldt dus ook voor de aluminium deuren. De deuren worden helemaal op maat gemaakt voor een vaste prijs en de prijzen in de webshop zijn altijd inclusief inmeetservice, transport en montage. Dan weet je dus in één keer waar je aan toe bent.

Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag tijdens een gratis adviesafspraak aan huis of in één van onze showrooms: GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen.

Neem contact op

Het verschil tussen een stompe deur en opdekdeur

Als je een kozijn of frame om je deur hebt zitten, dan heb je een stompe deur of opdekdeur. Wil je weten welk type deur jij hebt? Bekijk deze video.

Opdekdeur kozijn rookglas stalen deur zwarte stalen deur GewoonGers

Wil je meer wooninspiratie?

Dat hebben wij voor je! Bekijk meer dan 100 woonstijlen met gers-deuren online of kom naar een van onze showrooms!

FAQ

 • Waarom gebruiken jullie aluminium?

  Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

 • Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

  Dit kan! Het is alleen mogelijk wanneer je een sparing tot aan het plafond hebt óf het oude kozijn wordt verwijderd. Standaard kozijnen zijn namelijk vaak voorzien van een bovenraampje en dorpel. De dorpel bovenin heeft de functie om het kozijn bovenin op de juiste afstand te houden. Wanneer je deze verwijdert, zal het kozijn instabiel worden en dus niet meer geschikt zijn om een deur in te plaatsen. Wij kunnen je kozijn met bovenraampje vervangen voor een deur met kozijn! Je vindt deze deur terug in de webshop (of lees meer over de opdekdeur met kozijn). Als je al een sparing hebt tot aan het plafond, kun je ook kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur en deur met kozijn.

 • Wat is het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur?

  Hoewel beide deuren in een kozijn geplaatst worden, zit er een verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt volledig ín het kozijn. De zijkanten van een stompe deur zijn vlak, zodat de stompe deur geheel in het kozijn kan vallen. Je ziet de naden tussen de deur en het kozijn zitten als de stompe deur in gesloten stand staat. Een opdekdeur valt óver het kozijn heen, waardoor de naden tussen deur en kozijn in gesloten stand niet zichtbaar zijn. Een opdekdeur heeft dus eigenlijk een ‘rand’ die over het kozijn heen valt. Lees meer over het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.

 • Heeft mijn kozijn een standaard maat?

  Er zijn verschillende standaard kozijn maten en daar spelen we graag op in. Lees hier meer over standaard deurkozijn maten. Heeft jouw kozijn geen standaard afmetingen? Geen zorgen! GewoonGers maakt alle deuren per bestelling op maat, óók voor jouw eigen kozijn. Zo hoef je niet te verbouwen!