Zwarte stalen schuifdeur VTWonen Gewoon Gers Thuiswerkplek

Aan de slag met een thuiswerkplek Een thuiskantoor maken dat aansluit bij je interieur? Lees onze tips!

Thuiswerkplek maken

Thuiswerken. Tegenwoordig is dat heel normaal. De aluminium deuren en aluminium wanden van GewoonGers staan natuurlijk prachtig in ieder interieur. Maar ze zorgen er ook nog eens voor dat je een afgesloten ruimte kunt creëren waar je rustig kunt werken of overleggen. Maar hoe kies je de beste oplossing voor jouw thuiswerkplek? Hieronder geef ik je een aantal suggesties.

 

Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers

Een rustige thuiswerkplek maken

Denk eens aan het creëren van een aparte werkruimte, die je afsluit met een stalen deur van GewoonGers. Dankzij het glas hou je licht in de ruimte en zonder je de werkruimte niet helemaal af van de rest van het huis. Dat is weer even iets anders dan kijken tegen een dichte deur!
Daarnaast dragen al onze op maat gemaakte deuren bij aan geluiddemping. Kortom, je kunt de ruimte afsluiten om rustig te kunnen overleggen.

Vtwonen Gewoon Gers gouden wand
VTWonen GewoonGers Gers Deur Zwart stalen schuifdeur

Plan een gratis adviesafspraak in

In de webshop kun je jouw favoriete deur of wand zelf samenstellen. Nodig ons daarna direct op locatie gratis uit voor een inmeet- en adviesafspraak. Samen gaan we dan kijken hoe we jouw wensen gaan realiseren!

Welke GewoonGers deur kies ik voor mijn thuiswerkplek?

Wil je dat er weinig geluid kan ontsnappen? Bekijk dan de plafondhoge opdekdeur met kozijn. Deze deur sluit goed aan op een bijpassend, op maat gemaakt kozijn en zorgt daardoor voor een goede geluidsdemping.
Een stompe deur kan op maat gemaakt worden voor jouw eigen kozijn. In tegenstelling tot een opdekdeur die deels óp het kozijn ligt in gesloten stand, ligt de stompe deur wat verder ín het kozijn.

Een aluminium schuifdeur is perfect om ruimtes af te sluiten. Wel zijn schuifdeuren iets minder geluiddempend. Ze sluiten namelijk niet helemaal aan op de wand, de vloer of het plafond. Een schuifdeur schuift ergens voor of achter en daardoor hangt de deur een klein stukje van de muur af.
De slanke profielen van onze schuifdeuren en wanden zorgen ervoor dat je niets verliest aan licht en ruimte, terwijl je wel een aparte werkplek hebt. Wil je een maximale doorloop houden? Kies dan voor vaste panelen die aan je schuifdeur grenzen. Wij zorgen ervoor dat de schuifdeuren in volledig open stand helemaal strak achter het vaste glasdeel vallen.

thuiswerkplek inrichten thuiskantoor GewoonGers stalen deur schuifdeur

Kort samengevat: hoe kies je de juiste binnendeur voor jouw werkplek?

Het inrichten van je werkplek is van veel factoren afhankelijk, maar vooral moet jij je er prettig in voelen. Met onderstaand stappenplan, kun je alvast nadenken over verschillende aandachtspunten om de thuiswerkplek in te richten.

Stap 1: Bedenk wat jij prettig werken vindt: hou je bijvoorbeeld van veel licht en ruimte? Dan zijn deuren met transparant glas misschien een fijne oplossing. Op die manier kun je een extra ruimte creëren mét behoud van interactie met de andere woonruimtes.

Stap 2: Hou je van stilte, heb je veel besprekingen of bel je vaak? Zorg voor een deur die goed afsluit, zoals een stalen deur met kozijn. Kies voor een enkele deur, dubbele deur of een deur in combinatie met vaste glasonderdelen als je een grotere deuropening dicht wilt zetten.

Stap 3: Wil je juist ruimte besparen? Denk dan eens aan een schuifwand of aluminium schuifdeur. De deuren worden op maat gemaakt en zijn altijd inclusief soft-close systeem zodat de deur nooit hard dicht kan vallen.

Stap 4: Trek je woonstijl door in je werkruimte. Zo creëer je eenheid en is de werkruimte niet langer een aparte, afgesloten kamer. Het is onderdeel van je interieur en dat mag gezien worden!

 

 

Wil jij meer weten over onze schuifdeuren of opdekdeuren? Of ben jij benieuwd welke oplossing past bij jouw thuiswerkplek? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail, via WhatsApp óf tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom. Wij staan voor je klaar!

FAQ

 • Wat voor glassoorten hebben jullie?

  Je hebt de keuze uit 6 glassoorten: helder glas, matglas, rookglas, rookglas in bronstint, rook matglas, rook matglas met bronstint én aluminium beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur (11 verschillende profielkleuren). Hierdoor varieer je gemakkelijk tussen 100% doorkijk én 100% privacy. Weet je het nog niet? Bekijk eens onze keuzehulp: welk type glas kies je voor jouw stalen deur? Of lees eens ons artikel over de veiligheid: welk type glas kies ik voor mijn binnendeur?

 • Ben ik aan standaard afmetingen gebonden?

  De webshop producten worden geheel op maat gemaakt, maar hebben een minimum en maximum afmeting. Heb je een situatie die hiervan afwijkt? Kijk dan naar een extra wand of deur óf vraag een vrijblijvende offerte aan, want wij zijn niet gebonden aan standaard afmetingen! Bekijk alle stalen deuren op maat.

  Minimum en maximum afmetingen van de webshop producten:

  • Deur voor in het kozijn – Een opdekdeur of stompe deur past in 99% van de gevallen in je bestaande kozijn. We komen hiervoor vrijblijvend inmeten.
  • Deur met kozijn – Breedte: minimaal 40 centimeter en maximaal 115 centimeter. Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 275centimeter.
  • Enkele taatsdeurBreedte: minimaal 70 centimeter en maximaal 175 centimeter. Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 300 centimeter.
  • Enkele schuifdeur –  Breedte: minimaal 70 centimeter en maximaal 175 centimeter. Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 300 centimeter.
  • Enkel paneel Breedte: minimaal 15 centimeter en maximaal 110 centimeter. Hoogte: minimaal 50 centimeter en maximaal 300 centimeter.
 • Ik wil een taatsdeur. Hoe werkt dat?

  Natuurlijk wil je een taatsdeur! Ze zijn ontzettend handig en trendy. Voordat je een taatsdeur aanschaft, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Lees alles wat je moet weten over stalen taatsdeuren. Of lees meer over hoe je een taatsdeur van GewoonGers kunt bestellen.

 • Ik wil een stalen deur of wand op een moeilijk bereikbare plek. Kan dat?

  Zeker! GewoonGers werkt middels een modulair op te bouwen systeem. Dat wil zeggen dat alle profielen en glaspanelen apart op locatie aangeleverd kunnen worden en dan ter plekke in elkaar worden gezet. Dit maakt dat wij op vrijwel iedere locatie kunnen leveren: of je nu een kleine lift hebt en op de achtste verdieping woont of een smalle wenteltrap naar de tweede verdieping hebt. Wij bekijken tijdens de inmeetafspraak de situatie. Mochten wij je product ter plekke op moeten bouwen, rekenen we € 150,- extra per deur en/of paneel. Dit wordt tijdens de inmeetafspraak met je besproken. Bekijk alle stalen ensuite deuren.

 • Kan ik warmte besparen met deuren van GewoonGers?

  Jazeker! Verschillende oplossingen van GewoonGers dragen bij aan het besparen van warmte in huis. In grote woonruimtes kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wand met openslaande binnendeuren of een glaswand met aluminium schuifdeuren. Zo kun je ervoor kiezen één kleinere ruimte te verwarmen. Tussen hal en woonkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opdekdeur met kozijn tot het plafond óf voor een op maat gemaakte stompe deur of opdekdeur die aansluit op jouw eigen kozijn.

 • Niet tevreden? Geld terug.

  Soms kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met het eindresultaat. Hier mag je ons gerust over inlichten. Doe je dit binnen 30 dagen, dan kunnen we je tegemoetkomen. We gaan het gesprek met je aan om te zien of er een passende oplossing kan worden geboden voor het huidige product. Zie je die oplossing niet zitten? Dan bieden we de mogelijkheid je product aan ons terug te geven. Onze monteurs komen jouw wand of deur dan thuis ophalen en we storten het geld terug op je rekening.

  Houd er wel rekening mee dat schade die is ontstaan bij montage of demontage van je product niet kan worden verhaald op GewoonGers. Denk hierbij bijvoorbeeld je oude deur die is afgevoerd of een gaatje in vloer en plafond voor het monteren van je deur of wand.  Neem contact met ons op via klantenservice@gewoongers.nl of bel op 010-3072889 om jouw mogelijkheden te bespreken of vul ons klachtenformulier in. Meer weten over onze niet tevreden geld terug regeling? Lees het artikel op de website.