Zwarte stalen schuifdeur VTWonen Gewoon Gers Thuiswerkplek

Aan de slag met een thuiswerkplek Een thuiskantoor maken dat aansluit bij je interieur? Lees onze tips!

Thuiswerkplek maken

Thuiswerken. Tegenwoordig is dat heel normaal. De aluminium deuren en aluminium wanden van GewoonGers staan natuurlijk prachtig in ieder interieur. Maar ze zorgen er ook nog eens voor dat je een afgesloten ruimte kunt creëren waar je rustig kunt werken of overleggen. Maar hoe kies je de beste oplossing voor jouw thuiswerkplek? Hieronder geef ik je een aantal suggesties.

 

VTWonen GewoonGers Gers Deur Zwart stalen schuifdeur

Een rustige thuiswerkplek maken

Denk eens aan het creëren van een aparte werkruimte, die je afsluit met een stalen deur van GewoonGers. Dankzij het glas hou je licht in de ruimte en zonder je de werkruimte niet helemaal af van de rest van het huis. Dat is weer even iets anders dan kijken tegen een dichte deur!
Daarnaast dragen al onze op maat gemaakte deuren bij aan geluiddemping. Kortom, je kunt de ruimte afsluiten om rustig te kunnen overleggen.

Vtwonen Gewoon Gers gouden wand
VTWonen GewoonGers Gers Deur Zwart stalen schuifdeur

Plan een gratis adviesafspraak in

In de webshop kun je jouw favoriete deur of wand zelf samenstellen. Nodig ons daarna direct op locatie gratis uit voor een inmeet- en adviesafspraak. Samen gaan we dan kijken hoe we jouw wensen gaan realiseren!

Welke GewoonGers deur kies ik voor mijn thuiswerkplek?

Wil je dat er weinig geluid kan ontsnappen? Bekijk dan de plafondhoge opdekdeur met kozijn. Deze deur sluit goed aan op een bijpassend, op maat gemaakt kozijn en zorgt daardoor voor een goede geluidsdemping.
Een stompe deur kan op maat gemaakt worden voor jouw eigen kozijn. In tegenstelling tot een opdekdeur die deels óp het kozijn ligt in gesloten stand, ligt de stompe deur wat verder ín het kozijn.

Een aluminium schuifdeur is perfect om ruimtes af te sluiten. Wel zijn schuifdeuren iets minder geluiddempend. Ze sluiten namelijk niet helemaal aan op de wand, de vloer of het plafond. Een schuifdeur schuift ergens voor of achter en daardoor hangt de deur een klein stukje van de muur af.
De slanke profielen van onze schuifdeuren en wanden zorgen ervoor dat je niets verliest aan licht en ruimte, terwijl je wel een aparte werkplek hebt. Wil je een maximale doorloop houden? Kies dan voor vaste panelen die aan je schuifdeur grenzen. Wij zorgen ervoor dat de schuifdeuren in volledig open stand helemaal strak achter het vaste glasdeel vallen.

Waarom GewoonGers

Waarom zou kiezen voor een deur van GewoonGers? Nou hierom! Zo komen we gratis bij je langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit dus niet direct aan een bestelling vast. Daarnaast is onze levertijd maximaal 2 maanden en worden alle deuren en wanden op maat voor jou gemaakt.

thuiswerkplek inrichten thuiskantoor GewoonGers stalen deur schuifdeur

Wil jij meer weten over onze schuifdeuren of opdekdeuren? Of ben jij benieuwd welke oplossing past bij jouw thuiswerkplek? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail, via WhatsApp óf tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom. Wij staan voor je klaar!