De productlijnen van GewoonGers

Concept, Eigenwijs en Onbegrensd

GewoonGers verbetert continu haar producten en service. Om voor iedereen een passende oplossing te hebben, zijn er in totaal 3 productlijnen ontwikkeld: Concept, Eigenwijs en Onbegrensd. Ik vertel je in dit blog wat meer over de productlijnen van GewoonGers en hun mogelijkheden.

vtwonen interieur met bronzen stalen deur gewoongers

Productlijn Concept

Kies je voor Concept, dan kies je voor onze 3 voorgeselecteerde modellen: De Kaap, De Blaak en De Meent. De deuren die je in onze webshop ziet, die kan je in de 3 glasindelingen kiezen. Hoewel de modellen klaar staan voor je, kies je zelf in welke kleur óf glassoort je jouw deur of wand wilt. Kies bijvoorbeeld voor een opdekdeur in het brons mét brons rookglas. Daarnaast heb je per deur de keuze uit verschillende deurbeslagen. Het concept staat klaar, jij vult het in!

Productlijn Eigenwijs

Eigenwijs is als het ware een uitbreiding op Concept. Deze productlijn is voor degenen die hun deur of wand op eigen wijze willen samenstellen. In de webshop kies je namelijk zélf je glasindeling. Jij ontwerpt dus eigenlijk je eigen deur en maakt geen gebruik van de 3 voorgeselecteerde modellen. Verder heb je dezelfde mogelijkheid als Concept: er zijn meerdere kleuren, glassoorten en deurbeslagen om uit te kiezen.

Taatsdeur Gewoon Gers

Productlijn Onbegrensd

Kies je voor Onbegrensd, dan kies je voor een deur of wand zonder grenzen. Je hebt bijvoorbeeld een bijzondere situatie, zoals een hoog of scheef plafond. Óf je hebt een specifieke glassoort of RAL-kleur voor je product in gedachten, die je niet in onze webshop vindt. Óf je hebt een product voor ogen die wij niet in de webshop hebben, zoals een wijnkast. We denken graag met je mee. Je kan voor Onbegrensd een offerte aanvragen. We denken graag met je mee!

japandi interieur woonstijl stalen deuren gewoongers

FAQ

 • Wat is de levertijd bij GewoonGers?

  Nadat GewoonGers jouw bestelling heeft ingemeten, kunnen we exact zeggen wanneer de levering en montage plaatsvindt. Houd, afhankelijk van het bestelde product, rekening met een levertijd van maximaal 2 maanden. Je kiest zelf de datum uit via een link die je toegestuurd krijgt.

 • Hoe gaat het bestelproces in zijn werk?

  Van bestelling tot de deur in je huis: lees alles over het bestelproces van GewoonGers.

 • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

  Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.