De deurgrepen van GewoonGers

Als je graag een GewoonGers deur uit de webshop wilt, heb je de keuze uit verschillende modellen, glassoorten én deurgrepen. Uit welke grepen je de keuze hebt, ligt aan het type deur dat je kiest. Ik laat je enkele deurgrepen zien per type deur.

Kies je voor een deur in je bestaande kozijn of mét kozijn?

Kies je voor een scharnierdeur, dan heb je de keuze uit 2 verschillende deurgrepen. Of je nu voor een deur voor in je bestaande kozijn kiest óf voor een deur met kozijn.

Kozijn met stalen opdekdeur GewoonGers

De deurklink

De deurklink geeft je deur een robuust imago. De klink wordt gecoat in dezelfde kleur als de profielen van de deur. Je sluit en opent de deur zoals je gewend bent. Kies je voor de deurklink? Je hebt ook de keuze uit extra’s, zoals een toiletbeslag of cilinderslot.

De U vorm deurgreep

Meer glas en minder profiel met de U greep. Hierdoor lijkt de ruimte nóg groter. De deur sluit en open je middels een magneet. Dit geeft je deur extra uitstraling en een uniek gebruik. Let op: de U greep kan niet toegevoegd worden aan stompe deuren of deuren die in een houten kozijn vallen.

Kies je voor een taatsdeur?

De taatsdeur heeft een minimalistische uitstraling, omdat de deur niet in een kozijn, maar afgewerkte sparing valt. Je hebt 2 keuzes als het aankomt op deurgrepen.

Taatsdeur de Kaap GewoonGers
Handgreep taatsdeur u vorm

De standaard deurgreep

Je taatsdeur wordt standaard uitgerust met een minimalistische, L-vormige greep. Deze greep valt netjes weg in de deur en het interieur. Handig voor de liefhebbers van minimalisme.

De U vorm deurgreep

Hou je van de uitstraling van de minimalistische taatsdeur, maar ben je ook op zoek naar wat stoere aspecten? De U-greep geeft je deur een robuuste uitstraling, zónder te show van de deur te stelen!

Ga je voor een schuifdeur?

De schuifdeur heeft ook 2 keuzes wat betreft de deurgreep. Hierin zit wel een verschil in het gebruik van de deur.

Dubbele schuifdeur 1 paneel GewoonGers
Dubbele stalen schuifdeur met zijpanelen GewoonGers

De standaard komgreep

De komgreep valt netjes weg in de schuifdeur. Dit is handig, omdat de schuifdeur voor of achter een wand of paneel weg schuift. De komgreep zorgt ervoor dat je schuifdeur helemaal open en dicht kan.

De U vorm deurgreep

De robuuste en stoere greep, die lekker vastpakt! Let op: als je voor deze greep kiest bij een schuifdeur, kan jouw deur niet helemaal open. Dit komt omdat de U greep uitsteekt te opzichte van de deur en daardoor voor de wand of het paneel blijft.