De 5 meest populaire deuren en wanden van dit moment

Bereid je voor op een blog vól wooninspiratie

De interieurtrend zet nog even door: je ziet momenteel ontzettend veel stalen deuren en stalen wanden in verschillende woonstijlen toegepast. Twijfel je om ook mee te gaan in deze woontrend, wil je weten wat op dit moment écht populair is en wil je wooninspiratie opdoen? Lees dan snel verder want we laten je hier graag de vijf meest populaire deuren en wanden van dit moment zien. Het leuke aan deze producten is dat je ze online kunt bestellen en dat inmeten áltijd gratis is.

GewoonGers bronzen deur brons rook matglas

#1: de opdekdeur voor in je eigen kozijn

Met stip op nummer één staat de op maat gemaakte opdekdeur voor in je eigen kozijn. Logisch, want om deze deur thuis toe te passen, is een verbouwing absoluut overbodig. Binnen een handomdraai heb je een compleet nieuwe uitstraling in huis. Als extraatje kun je je kozijn verven in dezelfde kleur als je deur, zo vormt alles samen weer één nieuwe geheel.

Opdekdeur De Blaak GewoonGers

#2: taatsdeur tot plafond

Een glazen deur tot je plafond zorgt natuurlijk voor meer licht in de hal en woonkamer, maar geeft natuurlijk ook een luxe uitstraling aan het interieur. De taatsdeuren van GewoonGers worden dan ook met grote regelmaat helemaal gerealiseerd tot aan het plafond. Dat kan in de meeste gevallen ook, want vrijwel alle deuren kunnen tot 300cm hoogte op maat worden gemaakt.

Stalen Taatsdeur wit De Meent GewoonGers

#3: moderne schuifdeuren in de woonkamer

Bij een modern gezin, horen moderne schuifdeuren in huis. Waarom? Dat is onwijs handig. Met de glazen schuifwanden wordt er vaak gekozen om keuken en woonkamer van elkaar te scheiden. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld lekker ongestoord tv kijken en kunnen de ouders even rustig bijpraten aan de keukentafel. Nog een leuk extraatje: onze schuifdeuren worden voorzien van softclose.

Hoekwand dubbele schuifdeur zijpanelen en taatsdeur GewoonGers

Schuifwand tussen keuken en woonkamer

Zo’n roomdivider met schuifdeuren is ideaal. Zo creëer je verschillende ruimtes wanneer nodig zónder het gevoel voor ruimte op te hoeven geven.

#4: plafondhoge opdekdeur met kozijn

De GewoonGers opdekdeur tot het plafond is uniek in zijn soort. Deze maatwerk opdekdeur kan namelijk helemaal tot aan je plafond op maat worden gemaakt. De meeste standaard opdekdeuren worden tot een maximale hoogte van 231,5 centimeter gemaakt, terwijl de GewoonGers variant een hoogte haalt van 275 centimeter! Kies voor een deur met traditionele deurkruk óf voor een stoere U-vorm greep met magneetsluiting.

Zwart stalen opdekdeur met kozijn GewoonGers Gers deur

#5: roomdivider van glas en staal

Heb je een vrij grote woonruimte en vind je het lastig indelen? Dan is een maatwerk roomdivider wellicht de ideale oplossing voor jouw interieur. Met behulp van deze scheidingswand zonder deuren splits je een grote woonruimte op, om er vervolgens gezellige, knusse hoekjes te kunnen creëren.  Ontwerp je zelf een unieke glaswand? Dan kan dit een ware eyecatcher voor jouw interieur worden. Bij GewoonGers ben je helemaal vrij in het ontwerp, dus daag ons uit en deel je ideeën met ons! Natuurlijk kun je ook kiezen één van onze voorgeselecteerde modellen. Binnen onze nieuwste productlijn, Eigenwijs, kun je aan de slag met je eigen ontwerp. Heb jij het plaatje al compleet voor ogen? Nodig ons dan bij je thuis uit voor een gratis inmeetafspraak.

Zwart Stalen roomdivider GewoonGers

FAQ

 • Wat is een opdekdeur?

  Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt. Lees meer over wat is een opdekdeur?

 • Kan een taatsdeur in combinatie met vloerverwarming?

  In 99% van de gevallen is vloerverwarming geen probleem voor ons. Het taatssysteem voor onze deuren is een opbouwsysteem. Dat wil eigenlijk zeggen dat het grootste gedeelte van het scharnier in de deur verwerkt zit. Voor het taatssysteem plaatsen we twee schroefjes in de vloer. Hiervoor hoeven wij slechts 8 millimeter diep de vloer in.

 • Wat zijn de voordelen van een schuifdeur?

  Wanneer je een relatief kleine ruimte hebt, en een scharnierdeur (zoals een opdekdeur of taatsdeur) te veel ruimte inneemt, is een schuifdeur de geschikte oplossing. Let op: je moet wel voldoende ruimte náást de schuifdeur hebben, zodat je hem kunt openen (wel zo handig).

 • Hebben jullie ook stalen wanden?

  Zeker! Je kunt in de webshop jouw stalen wand helemaal zelf personaliseren en een vrijblijvende inmeetafspraak maken. Kies bijvoorbeeld voor een enkele wand óf ga voor een stalen wand met deuren erin. Wij komen je wand inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

 • Zijn prijzen inclusief inmeten, leveren en monteren?

  Ja, de prijzen zijn altijd volledig inclusief. We voorzien je graag van een zo gericht mogelijke offerte zonder extra kosten achteraf.