Bronzen stalen deuren en wanden combineren

Je ziet het steeds vaker: een bronzen, stalen deur of wand in huis. Hartstikke logisch, want een bronzen deur past toch in ieder interieur! In dit artikel laat ik je graag 3 verschillende interieur stijlen zien waarin een bronzen, stalen deur wordt toegepast. Lees snel verder voor een bronzen deur in combinatie met Scandinavisch chic, klassiek én wabi sabi.

GewoonGers bronzen deur brons rook matglas

Combinatie 1: Scandinavisch chic

Minimalistische meubels, natuurlijke materialen én warmte: dat is Scandinavisch chic wonen. Scandinavisch chic, of scandi chic, draait om rust en gezelligheid. Hoewel een Scandinavisch interieur vooral met lichte kleuren gevuld is, mag je bij Scandinavisch chic wat warmere kleuren en materialen gebruiken om meer gezelligheid te creëren. Combineer bijvoorbeeld lichte meubels in poederkleur met een donkerblauwe muur. Of kies voor een bronzen deur in plaats van een standaard, witte deur! Zo creëer je direct meer warmte in je Scandinavisch chique interieur, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke kleuren.

Scandinavisch chic met bronzen deur

Combinatie 2: Klassiek

Ga je voor een klassiek interieur, dan kies je vaak voor warme kleuren, ronde vormen en sierlijke printjes. Het klassieke interieur straalt een en al warmte uit. In een klassiek interieur, met haar warme kleuren, misstaat een witte deur al snel. De bronzen, stalen deur is een ware toevoeging en valt precies in de gewenste kleurencombinatie van een interieur met antieke spullen en warme kleuren.

Klassiek interieur GewoonGers bronzen deur

Combinatie 3: Wabi sabi

Wij zijn fan van het Wabi sabi interieur! Wabi sabi gaat verder dan alleen je huis: het is meer een levensstijl. Rust staat centraal, waarbij je de focus legt op wat je al hébt, in plaats van wat je nog wilt. Het interieur kenmerkt zich door het accepteren van imperfecties. Een vaas van aarde die niet symmetrisch is, een houten tafel met nerven erin: dit zijn prachtige kenmerken van materialen! De rust in het interieur creëer je door natuurlijke materialen en neutrale kleuren te gebruiken. De bronzen deur van GewoonGers past goed in het kleurenpallet van Wabi sabi. Je kan er trouwens van uitgaan dat de deur wél perfect is!

Wabi sabi met bronzen deur GewoonGers

De bronzen kleur

De bronzen kleur van GewoonGers pakt bruintinten én grijstinten op en is een ware toevoeging voor élk interieur: of je nu voor modern of klassiek gaat. Voor een éxtra warme uitstraling heb je ook de mogelijkheid om voor brons rookglas te kiezen. Meer privacy gewenst? Je hebt ook de keuze uit brons rook matglas óf aluminium beplating in dezelfde kleur als de profielen. In vtwonen weer verliefd op je huis is de bronzen deur al toegepast: eentje met helder glas en eentje met aluminium beplating in het brons.

FAQ

  • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

    De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

  • Ik wil mijn kozijn verven. Welke verf heb ik nodig?

    Als je een deur hebt uitgekozen voor in je bestaande kozijn en je wilt je kozijn graag verven, dan kun je voor een GewoonGers verfset kiezen. Deze optie vink je in de webshop aan onder ‘Extra opties’ óf bestel ‘m los. Meer weten? Lees hier alles over de GewoonGers verfset.

  • Kan ik een GewoonGers opdekdeur personaliseren?

    Ja, dat kan! Kijk eens in onze webshop. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, modellen (of een eigen ontwerp), deurgrepen en glassoorten. Zo vind je zeker een deur die bij jou past. Dus óók één voor je toilet, bijvoorbeeld.