5x binnenkijken in interieurs

met licht gekleurde stalen deuren

De zwarte deuren tussen hal en woonkamer kennen we al heel goed. Daarom gaan we in dit blog focussen op verschillende woonstijlen met licht gekleurde deuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte aluminium deur of lichtgrijs? We vertellen je graag hoe je deze deuren kunt combineren. Bereid je voor op een blog vol wooninspiratie. Wist je dat je alle deuren eenvoudig in onze webshop kunt ontwerpen en bestellen? Ook in alle onderstaande lichte kleuren!

Ontwerp jouw deur

#1: Witte stalen deuren voor in je eigen kozijn

De staallook deuren zijn bijna niet meer weg te denken in het moderne interieur. Niet zo gek want ze bieden optisch vaak meer licht en ruimte. De zwarte deuren kunnen soms erg opvallen en misschien wil je wel aan de slag met een subtieler exemplaar. Dan is de witte stalen opdekdeur een mooi alternatief. In combinatie met witte kozijnen heb je in een handomdraai een nieuwe uitstraling thuis zonder er zelf al te veel werk in te steken.

Wit stalen opdekdeur GewoonGers
Stalen stompe deur wit rookglas GewoonGers

#2: Glazen schuifdeur in kiezelgrijze afwerking

Wil je nét iets meer kleur gebruiken en past onze witte kleur daarom niet helemaal in je straatje? Dan is kiezelgrijs misschien de perfecte oplossing voor jou. Deze lichte, frisse kleur is net even iets anders en heel goed te combineren met verschillende tinten. Wat dacht je bijvoorbeeld van donkergroen, salie, oud roze of grijs? De aluminium schuifdeur is prettig in gebruik want licht in gewicht en bij GewoonGers kun je altijd uitgaan van een softclose schuifdeur. Zo kun je de deur niet per ongeluk te hard dicht doen. Natuurlijk zijn niet alleen schuifdeuren verkrijgbaar in kiezelgrijs. Iedere deur in de webshop kan worden uitgevoerd in deze kleur!

Bekijk stalen schuifdeuren

stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers

#3 Witte deur met grijs rookglas

Wil je een fris en licht interieur maar toch ook warmte creëren in huis? Dan is een witte stalen deur met rookglas de perfecte combinatie. Je kunt kiezen uit grijs rookglas of brons rookglas. Het grijs getinte glas geeft een luxe uitstraling, maar heeft een iets koelere tint ten opzichte van het brons gekleurde rookglas. Vind je het lastig om glas uit te kiezen? Kijk dan onderstaande video eens.

witte stalen deur GewoonGers vtwonen
Stalen stompe deur wit rookglas GewoonGers

Het effect van rookglas

De glazen deuren van GewoonGers zijn op allerlei manieren samen te stellen. Hier laten we je zien wat het effect kan zijn van rookglas, een donkerdere glassoort die tóch heel transparant is.

#4 Olijfkleurige aluminium deuren

Dit lijkt misschien heel spannend om toe te passen in je woning, maar we willen je graag inspireren. Wanneer deze groene stalen deur goed wordt gecombineerd met de rest van het interieur, is het een echte blikvanger. Het kan zelfs zijn dat je deze kleur al eens voorbij hebt zien komen op televisie. De kleur is namelijk al meerdere keren toegepast bij programma’s als Kopen Zonder Kijken en vtwonen Weer verliefd op je huis

Stalen deuren bij vtwonen

vtwonen stalen deur met rookglas olijfgroen
stalen deur groen vtwonen GewoonGers

#5 Stalen deur in lichtgrijs

Heb je onze kleur Venstergrijs al ontdekt in de webshop? Dit is één van de 12 kleuren die we aanbieden. Venstergrijs is een lichtgrijze tint die heel subtiel kan worden verwerkt in een interieur met koele kleuren. Ontwerp online je eigen grijze stalen deur of kom deze kleur bekijken bij GewoonGers Amsterdam.

Keuze uit 12 gerse kleuren

Vind je het lastig om je keuzes online door te geven? Geen probleem. In onze showrooms kun je alle kleuren bekijken. Ook komen we graag gratis bij je langs voor inmeten en advies. Onze adviseur neemt alle kleuren voor je mee zodat je ze thuis kunt bekijken.

Gratis afspraak aan huis maken

Opdekdeur kozijn rookglas stalen deur zwarte stalen deur GewoonGers

Wil je meer wooninspiratie?

Dat hebben wij voor je! Bekijk meer dan 100 woonstijlen met gers-deuren online of kom naar een van onze showrooms!

FAQ

 • Waarom gebruiken jullie aluminium?

  Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Wat voor glassoorten hebben jullie?

  Je hebt de keuze uit 6 glassoorten: helder glas, matglas, rookglas, rookglas in bronstint, rook matglas, rook matglas met bronstint én aluminium beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur (11 verschillende profielkleuren). Hierdoor varieer je gemakkelijk tussen 100% doorkijk én 100% privacy. Weet je het nog niet? Bekijk eens onze keuzehulp: welk type glas kies je voor jouw stalen deur? Of lees eens ons artikel over de veiligheid: welk type glas kies ik voor mijn binnendeur?