3 x een populaire interieurstijl combineren met een witte gers deur

Laat je inspireren!

Denk jij aan een witte stalen deur in jouw huis, maar weet je niet goed hoe je het kunt combineren? Ik wil jou graag laten zien dat een witte taatsdeur, witte schuifdeur of witte opdekdeur bij veel verschillende stijlen past. In dit blog heb ik 3 populaire interieurstijlen gekozen om je witte stalen deuren inspiratie te geven. Maar ook kan een witte deur een rustig accent zijn en balans geven in een kleurrijk interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontwerp jouw deur in de webshop

#1: Wabi Sabi – Perfecte imperfectie

Wabi Sabi staat bekend om een rustig, aards kleurpalet met pure materialen. Een Wabi Sabi interieur heeft verschillende neutrale kleurtinten als zand, bruin en grijs.  Dit wordt aangevuld met onvolmaakte elementen als ruwe randen en ongelijkmatige oppervlakken. Een witte stalen deur kleurt perfect bij deze rustige en serene stijl met natuurlijke materialen!

moodboard stalen deuren gewoongers

#2: Bohemian – Een licht interieur met wit als basis

Bij een bohemian chic interieur draait het om een eclectische aankleding. Grafische prints, rotan, kralen en franjes. Een bohemian interieur wordt gekenmerkt door lichtere houtsoorten met gekleurde accessoires. Planten maken het helemaal af. De basis in een boho interieur is wit, vandaar dat een witte gers deur goed te combineren is met deze interieurstijl.

bohemian interieur witte stalen deur gers deur gewoongers

#3: Scandinavisch – Licht, minimalistisch & ruimtelijk

Een glazen deur met een wit profiel gaat ook goed samen met een Scandinavisch interieur. Bij deze woonstijl ligt de basis bij eenvoud en neutrale tinten. Eenvoudige lijnen zorgen voor een strakke uitstraling. En het kleurgebruik is rustig, licht en zacht. Een witte deur met helder glas past hier perfect bij. Dankzij de witte glazen deur hou je een fris en ruimtelijk interieur met veel lichtinval!

moodboard stalen deuren gewoongers

Liever iets anders dan wit?

Geen probleem! Bij GewoonGers kun je uit 12 gerse kleuren kiezen! Wil je alle gekleurde stalen deuren bekijken of meer weten over welke oplossing past bij jouw situatie of interieur? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail, via WhatsApp of tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom in Vlaardingen of Amsterdam.

Waarom GewoonGers

Waarom zou je kiezen voor een deur van GewoonGers? Nou hierom! Zo komen we gratis bij je langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit dus niet direct aan een bestelling vast. Daarnaast is onze levertijd maximaal 2 maanden en worden alle deuren en wanden speciaal op maat voor jou gemaakt.

FAQ

 • Ik wil een stalen deur in het wit. Kan dit?

  Ja, álle deuren van GewoonGers worden ook in het wit geleverd. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Kijk eens bij onze inspiratiefoto’s, daar vind je wat witte projecten terug. Of lees meer over de witte, stalen deur.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Hoe staat een stalen deur in een wit kozijn?

  Als je een stalen deur in je bestaande kozijn wilt, kun je ervoor kiezen om je kozijn wit te laten óf het kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven. Omdat het smaakgevoelig is, kunnen wij geen advies geven over wat je moet doen. Kijk vooral naar de inspiratiefoto’s om te kijken wat jij mooier vindt.

  Wil je je kozijn verven? Wij bieden een verfset aan zodat je je kozijn aan kunt passen op de deur. Voor iedere kleur poedercoat is een verfkleur samengesteld.