Bestelproces GewoonGers

Hoe gaat dat bestellen in zijn werk?

Het lijkt allemaal zo eenvoudig: je bestelt een deur bij GewoonGers en de rest gaat vanzelf. In feite is dat ook zo! Hieronder vind je een beschrijving van hoe een bestelproces in zijn werk gaat, wat wij van jou verwachten en vooral wat je van óns kunt verwachten. Geen zorgen. GewoonGers is er niet alleen om jou van een mooie, nieuwe deur te voorzien, maar ook vooral om je te ontzorgen. GewoonGers verzorgt het totale traject: van inmeten tot en met plaatsing van jouw bestelling.

Bestelproces online

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in de webshop en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je online je deur kiest.

Het bestelproces GewoonGers in 4 stappen:

 • 1

  Kies je deur

  Op de website, via een offerte of in onze showroom kies je jouw product. Je hebt de keuze uit opdekdeuren, stompe deuren, taats-, schuifdeuren en wanden. Ook specificaties, zoals glassoort en sloten, kies je hier. Gekozen? Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en de ruimte op te meten. Tijdens deze afspraak kun je ook je eerder gemaakte bestelling nog aanpassen of annuleren. Nog steeds enthousiast? Vast wel. Dan is hiermee je bestelling compleet! Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor de montage van je bestelling en doe je een (aan)betaling via een iDeal-link (10% of het volledige bedrag).

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Je zult nog heel even moeten wachten, want wij maken ‘m helemaal op maat! Zodra je een (aan)betaling hebt gedaan en een montage-afspraak hebt gemaakt, start onze productie. De productie van jouw bestelling duurt maximaal 2 maanden. Leun achterover, wij doen het werk!

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen! Heb je er bij stap 2 voor gekozen om 10% aan te betalen? Dan betaal je op deze dag het resterende bedrag via een iDeal-link per mail. Enne… vergeet vooral niet te genieten van je gloednieuwe, gerse deur!

Bestelproces showroom

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in onze showroom en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je bij ons in de showroom je deur kiest.

Heb je nog vragen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch óf stel je vraag tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Alle deuren en glassoorten zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen en Amsterdam. Wil je langskomen? Dan ben je 7 dagen per week van harte welkom. Actuele openingstijden zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kun je via deze weg eenvoudig een afspraak inplannen voor in de showroom.

Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena

FAQ

 • Veelgestelde vragen over het bestelproces

  • Hoe krijg ik zo’n gerse deur in huis?

   Zo’n gerse deur kun je bestellen via onze webshop, maar natuurlijk ook in een van onze de showrooms! Je maakt een showroomafspraak via onze contactpagina maar gezellig spontaan langskomen mag ook. Heb je hulp of advies nodig, kun je ons ook even bellen natuurlijk.

  • Wat is de levertijd bij GewoonGers?

   Nadat GewoonGers jouw bestelling heeft ingemeten, kunnen we exact zeggen wanneer de levering en montage plaatsvindt. Houd, afhankelijk van het bestelde product, rekening met een levertijd van maximaal 2 maanden. Je kiest zelf de datum uit via een link die je toegestuurd krijgt.

  • Komen jullie ook bij me langs voor advies?

   Tijdens een inmeetafspraak bij je thuis geven wij advies en nemen we samples mee, zodat je zelf even kunt voelen en zien hoe zo’n GewoonGers product eruit komt te zien. Wil je dan van je bestelling afzien, dan is dat kosteloos mogelijk. Ben je wel overtuigd, dan meten we jouw deur in én kunnen we de bestelling afronden. Je kunt voor en tijdens de inmeetafspraak ook je gewenste product nog wijzigen.

  • Hebben jullie een showroom in Rotterdam?

   Ja! GewoonGers heeft een showroom in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam, die 6 dagen per week is geopend. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Vlaardingen of kom gezellig spontaan langs. Bekijk ons adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Vlaardingen.

  • Hebben jullie een showroom in Amsterdam?

   Ja! GewoonGers heeft een showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam die 7 dagen per week geopend is. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Amsterdam of kom gezellig spontaan langs. Bekijk het adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Amsterdam.