Bestelproces GewoonGers

Hoe gaat dat bestellen in zijn werk?

Het lijkt allemaal zo eenvoudig, je bestelt een deur bij GewoonGers en de rest gaat vanzelf. In feite is dat ook zo! Hieronder vind je een beschrijving van hoe een bestelproces nu in zijn werk gaat, wat wij van jou verwachten en vooral wat je van ons kunt verwachten. Geen zorgen, GewoonGers is er niet alleen om jou van een mooie, nieuwe deur te voorzien, maar ook vooral om je te ontzorgen. GewoonGers verzorgt het totale traject van inmeten tot en met plaatsing van jouw bestelling. Doe je een bestelling via onze webshop? Dan is maatvoering altijd onze verantwoordelijkheid!

Het bestelproces bij GewoonGers in 5 stappen:

 • 1

  Stap 1: Kies de deur die je wilt hebben

  Bij GewoonGers bieden wij de mogelijkheid tot verschillende deursoorten. Allereerst maak je een keuze die voor jouw woning van toepassing is. Heb je een bestaand kozijn en wil je hier een nieuwe deur voor hebben? Dan kies je voor een opdekdeur of stompe deur. Toch liever een taatsdeur of schuifdeur? Dan dient in elk geval vooraf het huidige kozijn te worden verwijderd.

  Ieder product wordt per bestelling op maat gemaakt voor één vaste prijs. Voor maximale afmetingen verwijzen we je naar de producten op de website. Klik hier voor de maximale maten voor opdekdeuren en stompe deuren. Klik hier voor de maximale maten voor taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wandpanelen

 • 2

  Stap 2: Kies jouw gewenste afwerking

  Wanneer je jouw deur hebt uitgekozen en aangeklikt, leidt de website je door naar een webshop-omgeving. Hierin kun je extra keuzes maken. Zo kun je bijvoorbeeld het glas aanpassen van transparant naar mat óf voorzie jij jouw toiletdeur meteen van bijbehorend slot.

  Doe je dit niet op voorhand? Geen zorgen, GewoonGers komt altijd langs om jouw bestelling in te meten en nog een keer geheel met je door te lopen. Wil je iets wijzigen? Dan kan dat ter plekke altijd nog worden aangepast tot aan productie.

 • 3

  Stap 3: Plaats je bestelling

  Heb jij alles kunnen vinden wat je zocht en toegevoegd aan jouw winkelwagen? Dan kun je nu overgaan tot het bestellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is zorgen dat al jouw contactgegevens correct staan ingevuld. Is jouw deur voor een nieuwe woning bestemd? Vul dan altijd de gegevens voor levering in!

  Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, krijg je een orderbevestiging met referentienummer per e-mail toegestuurd. Ook ontvang je direct een tweede e-mail met een uitnodiging tot het plannen van een inmeetafspraak. Via deze mail nodig je GewoonGers uit om jouw bestelling in te meten op een dag naar keuze.

  Let op: er dient pas een (aan)betaling plaats te vinden bij het inmeten. De betaling kan uitsluitend met PIN worden voldaan bij de monteur ter plaatse. Je hebt de keuze om 10% aan te betalen en het restant te betalen bij levering óf om de volledige 100% vooraf te betalen. Dit wordt gewaardeerd met een betalingskorting van 2%. Geef jouw keuze door aan de monteur die het inmeten verricht.

 • 4

  Stap 4: De inmeetafspraak

  Twee dagen (dus ook in het weekend) voordat de inmeetafspraak plaatsvindt, ontvang je een e-mail met daarin een tijdsvak waarin de monteur verwacht langs te komen. Dit bericht kun je rond de klok van 18.00 uur verwachten. Op de afgesproken datum neemt de monteur circa 30 minuten voor aankomst telefonisch contact met je op. Eventuele instructies voor navigatie e.d. kun je dan direct met hem doornemen.

  Tijdens het inmeten, neemt de monteur de gehele bestelling nog een keer met je door. Eventuele wijzigingen in je bestelling kun je direct doorgeven. De monteur zorgt dat jouw bestelling correct in het systeem komt te staan voor productie.

  Naar aanleiding hiervan kun je de betaling voldoen bij de monteur. Het project wordt bij GewoonGers in productie genomen zodra er minimaal 10% is aanbetaald.

 • 5

  Stap 5: Productie & levering

  Jouw bestelling is ingemeten door GewoonGers en dat maakt GewoonGers uiteraard verantwoordelijk voor de maatvoering van jouw bestelling. Nadat de monteur het project heeft ingemeten, krijg je opnieuw een uitnodiging per e-mail doorgestuurd om zelf een datum te kiezen voor plaatsing. Houd hierbij rekening met een levertijd van circa één maand m.u.v. vakantieperiodes.

  Zodra je een montagedatum gekozen hebt, kan bij GewoonGers de productie van start. Zodra de productie wordt gestart, ontvang je per e-mail een bevestiging van hetgeen wat besproken is tijdens inmeten.

  Wederom ontvang je 2 dagen voor aanvang van de montage (dus ook in het weekend) een e-mail met tijdsindicatie wanneer je de monteurs kunt verwachten. Zij zullen circa 30 minuten voor aankomst telefonisch contact opnemen.

  Heb je ervoor gekozen om een aanbetaling van 10% te doen? Dan kun je nadat jouw bestelling is geplaatst, de resterende 90% met PIN voldoen bij de monteurs.

Twijfel je of heb je nog vragen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch of stel je vraag tijdens een bezoek aan onze showroom. Alle deuren en glassoorten zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen. Wil je langskomen? Dan ben je 6 dagen per week van harte welkom. Actuele openingstijden zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kun je via deze weg eenvoudig een afspraak inplannen voor in de showroom (niet verplicht).

vacature gewoongers showroom