Zwarte aluminium deur

van GewoonGers

Ben je op zoek naar een aluminium deur in zwart? GewoonGers maakt binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Wij komen de aluminium deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een zwarte aluminium opdekdeur gaat, een schuifdeur of voor de taatsdeur.
Een zwarte aluminium deur  met glas is razend populair. Hij is namelijk qua uitstraling super strak en robuust, maar helemaal onderhoudsvrij. Door het gewicht zijn aluminium deuren ook nog eens heel prettig in gebruik. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan gerust langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Stel jouw deur samen in de webshop

GewoonGers vtwonen weer verliefd op je huis stalen deur

Zwarte aluminium deuren van GewoonGers

Ben je op zoek naar een aluminium deur in zwart? GewoonGers maakt binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Wij komen de aluminium deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een zwarte aluminium opdekdeur gaat of voor de taatsdeur. En dankzij het glas behoud je maximale lichtinval.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Zwarte aluminium deur op maat

Een zwarte binnendeur maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw aluminium deur in ’t zwart in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

 • Aluminium is licht in gewicht.
 • Er is dus geen verstevigde constructie nodig om dit type deuren toe te kunnen passen in jouw woning of zelfs in jouw eigen kozijn. Denk hierbij aan een opdekdeur of een stompe deur.
 • Geen lasnaden, dus strakke belijning en afwerking.
 • Demontabel dus toe te passen op vrijwel iedere verdieping en lastiger bereikbare plekken, zoals bovenaan de trap.

De kleur van de aluminium deur

GewoonGers poedercoat de aluminium deur in de kleur RAL 7021. Deze kleur lijkt zwart, maar is nét zwart af. Deze grijs-zwarte kleur geeft de stalen deur een wat zachtere uitstraling dan wanneer je voor volledig zwart gaat.

Binnenkijken gang woonkamer zwarte taatsdeur GewoonGers
GewoonGers vtwonen weer verliefd op je huis stalen deur

FAQ

 • Waarom gebruiken jullie aluminium?

  Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

 • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

  De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

 • Hoe staat een stalen deur in een wit kozijn?

  Als je een stalen deur in je bestaande kozijn wilt, kun je ervoor kiezen om je kozijn wit te laten óf het kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven. Omdat het smaakgevoelig is, kunnen wij geen advies geven over wat je moet doen. Kijk vooral naar de inspiratiefoto’s om te kijken wat jij mooier vindt.

  Wil je je kozijn verven? Wij bieden een verfset aan zodat je je kozijn aan kunt passen op de deur. Voor iedere kleur poedercoat is een verfkleur samengesteld.

 • Kan een aluminium deur in mijn huidige kozijn?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een aluminium deur in huis wilt. GewoonGers maakt de deur namelijk op maat voor jouw kozijn.

 • Hoe hou ik mijn deur of wand schoon?

  Jouw aluminium deur of wand met glas kan je het beste regelmatig schoonmaken. Wij hebben een blog geschreven over hoe je je deur of wand schoonmaakt. Wist je dat wij ook een eigen glasreiniger hebben? Je bestelt deze op de glasreiniger pagina.

 • Hoe kan GewoonGers bijdragen aan een duurzaam interieur?

  Dat is op verschillende manieren uit te leggen: allereerst is aluminium een zeer duurzaam materiaal. Wist je dat aluminium keer op keer kan worden gerecycled zónder daarbij kwaliteit te verliezen? Al het resterende aluminium wordt apart gehouden in onze fabriek zodat het gerecycled kan worden. Verder is een aluminium wand of deur prettig in gebruik en een goede investering voor in je huis. Het materiaal is onderhoudsvrij en gaat lang mee. Door ergens een aluminium deur tussen te zetten, kun je er ook voor zorgen dat tocht en warmteverlies worden tegengegaan.