Witte aluminium deur

van GewoonGers

Witte aluminium deur van GewoonGers

GewoonGers maakt aluminium binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Naast onze zwarte deuren, maken wij ook aluminium deuren in het wit. Wij komen de deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een witte aluminium opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Waarom kiezen voor een aluminium deur (wit) bij GewoonGers?

Alles onder één dak

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Perfect op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.

Licht in gewicht

GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Witte aluminium deur op maat

Alle deuren maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw witte aluminium deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

De kleur van de aluminium deur

GewoonGers poedercoat de aluminium deur (wit) in de kleur RAL 9010. Deze kleur is net wit af, wat je deur een zachte uitstraling geeft. Daarnaast zijn de kozijnen in je huis vaak in RAL 9010, waardoor je de bestaande deuren in jouw kozijnen bijvoorbeeld gemakkelijk vervangt met een witte binnendeur van GewoonGers. En als je voor een witte taatsdeur, witte schuifdeur of witte roomdivider gaat, dan past dit product bij de rest van jouw deuren en kozijnen!

Vtwonen GewoonGers seizoen 14 aflevering 6

Wat voorbeelden van de aluminium deur in het wit

We hebben al op aardig wat gerse locaties witte, aluminium deuren mogen verzorgen. Wil je onze projecten eens bekijken?

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over de aluminium deur (wit)

  • Welke kleur gebruiken jullie voor de deur?

   De kleur die wij standaard hanteren is RAL 7021, mat. Een zeer donkergrijze kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. De witte kleur die je in de webshop kunt kiezen is RAL 9010. Deze kleur is vaak terug te vinden in huizen en op kozijnen. Bekijk alle witte deuren. Heb je een andere kleur in gedachte? Vraag dan een offerte aan.

  • Kan een stalen deur in mijn kozijn?

   Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

  • Wordt een stalen deur helemaal op maat gemaakt?

   Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

  • Hoe zien de profielen eruit?

   Als je kiest voor onze voorgeselecteerde webshopproducten (productlijn Concept), dan wordt je product met plat profiel geleverd. Dit heet het Identiek profiel.

   Identiek profiel GewoonGers

   Ga je voor een product geheel naar eigen wens (productlijn Onbegrensd), dan worden er profielen met neuszijde gemonteerd. Dit heet het Authentiek profiel.

   Authentiek profiel GewoonGers

   Heb je een specifieke voorkeur voor een profiel? Neem dan contact met ons op.