Witte aluminium deur

van GewoonGers

Witte aluminium deur van GewoonGers

GewoonGers maakt aluminium binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Naast onze zwarte deuren, maken wij ook aluminium deuren in het wit. Wij komen de deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een witte aluminium opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Waarom kiezen voor een aluminium deur (wit) bij GewoonGers?

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Perfect op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.

Licht in gewicht

GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Witte aluminium deur op maat

Alle deuren maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw witte aluminium deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

De kleur van de aluminium deur

GewoonGers poedercoat de aluminium deur (wit) in de kleur RAL 9010. Deze kleur is net wit af, wat je deur een zachte uitstraling geeft. Daarnaast zijn de kozijnen in je huis vaak in RAL 9010, waardoor je de bestaande deuren in jouw kozijnen bijvoorbeeld gemakkelijk vervangt met een witte binnendeur van GewoonGers. En als je voor een witte taatsdeur, witte schuifdeur of witte roomdivider gaat, dan past dit product bij de rest van jouw deuren en kozijnen!

VTWonen GewoonGers wit stalen deur

Wat voorbeelden van de aluminium deur in het wit

We hebben al op aardig wat gerse locaties witte, aluminium deuren mogen verzorgen. Wil je onze projecten eens bekijken?

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over de aluminium deur (wit)

  • Welke RAL kleur zijn de witte deuren van?

   Als je kiest voor een witte deur bij GewoonGers, dan krijg je deze in RAL 9010. Deze kleur wordt ook wel ‘zuiver wit’ genoemd.

   Taatsdeur wit De Meent GewoonGers

  • Kan een aluminium deur in mijn huidige kozijn?

   Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een aluminium deur in huis wilt. GewoonGers maakt de deur namelijk op maat voor jouw kozijn.

  • Waarom gebruiken jullie aluminium?

   Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte, aluminium deuren of alle aluminium puien.

  • Een vaste prijs voor jullie producten? Ongeacht de maat?

   Dat klopt! De profielen hebben wij in lange lengtes op voorraad en onze productielijn is zo ingericht, dat we producten kunnen leveren van maximaal 300cm hoog en 110cm breed. Voor de meeste woningen kom je hier goed mee uit. Is jouw woning (of werkruimte) een uitzondering op deze regel? Laat je dan eens inspireren door onze projecten binnen de Onbegrensd-lijn. Hiervoor wordt een offerte op maat opgesteld. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een aluminium deur op maat.