Witte aluminium deur

van GewoonGers

Een witte aluminium deur is razend populair. Bij GewoonGers kiezen wij daarom voor het gebruik van aluminium. Onze producten hebben een superstrakke uitstraling, maar zijn heel gebruiksvriendelijk vanwege het prettige gewicht. Daarnaast past een witte deur in vrijwel ieder interieur. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Ontwerp jouw deur

Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers Deur werkkamer

Witte aluminium deur van GewoonGers

GewoonGers maakt aluminium binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Naast onze zwarte deuren, maken wij ook aluminium deuren in het wit. Wij komen de deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een witte aluminium opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Witte aluminium deur op maat

Alle deuren maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw witte aluminium deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Hoekwand wit taatsdeur GewoonGers

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Gouden stalen deuren GewoonGers
VTWonen GewoonGers wit stalen deur

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. We hebben al op aardig wat gerse locaties witte, aluminium deuren mogen verzorgen. Wil je onze projecten eens bekijken?

FAQ

 • Veelgestelde vragen over de witte aluminium deur

  • Ik wil een stalen deur in het wit. Kan dit?

   Ja, álle deuren van GewoonGers worden ook in het wit geleverd. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Kijk eens bij onze inspiratiefoto’s, daar vind je wat witte projecten terug. Of lees meer over de witte, stalen deur.

  • Welke RAL kleur zijn de witte deuren van?

   Als je kiest voor een stalen witte deur bij GewoonGers, dan krijg je deze in RAL 9010. Deze kleur wordt ook wel ‘zuiver wit’ genoemd.

    

  • Kan een aluminium deur in mijn huidige kozijn?

   Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een aluminium deur in huis wilt. GewoonGers maakt de deur namelijk op maat voor jouw kozijn.

  • Waarom gebruiken jullie aluminium?

   Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

Verschillende type aluminium binnendeuren

Er zijn verschillende binnendeuren vanaluminium. Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Deuren voor in het kozijn:

Deuren voor een afgewerkte sparing:

 • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Wat een taatsdeur precies is, lees je hier. Ben je overtuigd? Dan gaat het zó in zijn werk.
 • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in dit artikel.
 • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Lees hier meer over de opdekdeur met kozijn of bekijk alle deuren met kozijn.

Roomdivider: wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een stalen pui of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt? Wij kunnen jouw metalen kozijn gemakkelijk vervangen door een stalen opdekdeur met kozijn van GewoonGers! Heb je een kozijn met bovenlicht (raam aan de bovenkant)? Dan kan jouw deur met kozijn helemaal tot aan het plafond!