Aluminium taatsdeuren

van GewoonGers

Aluminium taatsdeuren

De aluminium taatsdeur: licht in gewicht, makkelijk in gebruik én een lust voor het oog. Omdat een taatsdeur niet in een kozijn valt, heeft het een strakke uitstraling. Een taatsdeur van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een taatsdeur van aluminium de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

 • Betaal thuis met PIN

  Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Geleverd binnen 3 maanden

  Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. De montagedatum kies je helemaal zelf!
Dordrecht taatsdeur De Meent GewoonGers
Taatsdeur Dordrecht De Meent GewoonGers

Aluminium taatsdeur op maat

Een staallook taats deur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen taats deur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw glazen, aluminium taatsdeur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een aluminium taatsdeur?

 • Een aluminium taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Je kunt een taats deur dus aan 2 kanten openen.
 • Een taatsdeur valt altijd zachtjes achter je dicht. Geen zorgen dus over vingers die ertussen kunnen komen.
 • De glazen taatsdeur kun je ook vastzetten op 90 graden. Handig als je een aantal keer heen en weer moet lopen voor de zware boodschappen.
 • Een taats deur geeft een strakke uitstraling, omdat er geen kozijn omheen zit. Fan van symmetrie? De taats ziet er aan beide kanten exact hetzelfde uit.
 • Heb je vloerverwarming? Geen probleem. We zullen voor het vloerscharnier maar 8 millimeter hoeven te boren.
Taatsdeur Dordrecht De Meent GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.