Aluminium taatsdeuren

van GewoonGers

De aluminium taatsdeur: licht in gewicht, makkelijk in gebruik én een lust voor het oog. Omdat een taatsdeur niet in een kozijn valt, heeft het een strakke uitstraling. Een taatsdeur van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een taatsdeur van aluminium de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur! Dit moet je weten voordat je een taatsdeur aanschaft.

Ontwerp jouw deur

Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Je aluminium taatsdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze webshop-modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele taatsdeur:

 • Breedte: minimaal 70 centimeter en maximaal 175 centimeter
 • Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 300 centimeter

Valt je buiten deze afmetingen? Dan kun je bijvoorbeeld voor een combinatie van een deur met vast paneel kiezen.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Wat zijn de voordelen van een aluminium taatsdeur?

 • Een aluminium taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Je kunt een taats deur dus aan 2 kanten openen.
 • Een taatsdeur valt altijd zachtjes achter je dicht. Geen zorgen dus over vingers die ertussen kunnen komen.
 • De glazen taatsdeur kun je ook vastzetten op 90 graden. Handig als je een aantal keer heen en weer moet lopen voor de zware boodschappen.
 • Een taats deur geeft een strakke uitstraling, omdat er geen kozijn omheen zit. Fan van symmetrie? De taats ziet er aan beide kanten exact hetzelfde uit.
 • Heb je vloerverwarming? Geen probleem. We zullen voor het vloerscharnier maar 8 millimeter hoeven te boren.
Stalen hoekwand Wand woonkamer stalen hoekwand stalen wand GewoonGers
Stalen hoekwand Wand woonkamer stalen hoekwand stalen wand GewoonGers

Aluminium taatsdeur op maat

Een staallook taats deur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen taats deur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw glazen, aluminium taatsdeur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte opening. De taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Bekijk deze video voor alle informatie over de taatsdeur!

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

staatsdeur taatsdeur GewoonGers

FAQ

 • Kan een taatsdeur in combinatie met vloerverwarming?

  In 99% van de gevallen is vloerverwarming geen probleem voor ons. Het taatssysteem voor onze deuren is een opbouwsysteem. Dat wil eigenlijk zeggen dat het grootste gedeelte van het scharnier in de deur verwerkt zit. Voor het taatssysteem plaatsen we twee schroefjes in de vloer. Hiervoor hoeven wij slechts 8 millimeter diep de vloer in.

 • Moet mijn deuropening of sparing aangepast worden voor een taatsdeur?

  Nee hoor, wij passen onze deur gewoon aan op de beschikbare ruimte. Alle deuren worden namelijk per bestelling op maat gemaakt. Wel moeten de vloer, de wanden en het plafond volledig klaar zijn voordat het inmeten plaatsvindt. Deze afwerkingen kunnen namelijk invloed hebben op de maatvoering van je deur. Zo zorgen we dat alles precies past!

 • Valt een taatsdeur automatisch dicht?

  Ja, een taatsdeur valt áltijd zachtjes achter je dicht. Je kunt ‘m ook aan beide kanten op 90 graden open zetten. Handig voor de zware boodschappen!

 • Wat is een taatsdeur?

  Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees alles over wat is een taatsdeur.