skip to Main Content

Aluminium Taatsdeuren

Maatwerk vanaf €3.200,- incl. BTW

Standaard design vanaf €1.249,- incl. BTW

De aluminium taatsdeuren van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen deuren genoemd, zijn tevens verkrijgbaar als standaard model. Deze taatsdeuren zijn verkrijgbaar als maatwerk product, geheel naar eigen ontwerp, of als standaard product waarbij je kunt kiezen uit 3 type designs.

Taatsdeuren zijn momenteel erg gewild: ze zijn eenvoudig in gebruik, vallen automatisch achter je dicht en zien er ook nog eens ontzettend gestroomlijnd uit. Taatsdeuren worden voorzien van standaard handgrepen. Een ware blikvanger voor het interieur!

Details GewoonGers
taatsdeur

Deurdikte:4,7cm
Toepassing:in afgewerkte sparing zonder kozijn
Deurhoogte:vrij te bepalen
Deurbreedte:vrij te bepalen
Design:vrij te bepalen
Deurgreep:inclusief handgreep op maat
Glassoort:maatwerk 33.1 helder veiligheidsglas
standaard 4mm helder veiligheidsglas
Profielkleur:standaard RAL 7021, mat
Inmeetservice:inclusief
Montage:inclusief

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Gemaakt voor jou

Of je nu een deur of roomdivider wilt: onze handen maken wat jouw brein bedenkt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. Ook leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Geleverd met ruim 14 jaar ervaring

Bij onze puien en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top