skip to Main Content

Aluminium stompe deuren

Vanaf € 899,- incl. btw

De stompe deuren van GewoonGers zijn nieuw, strak van uiterlijk en eenvoudig toe te passen in een bestaande situatie. Geen gedoe met verbouwingen. De standaard deuren hebben wij een ‘gers’ jasje gegeven en zijn toe te passen zijn in vrijwel alle (nieuwbouw)kozijnen.

Onze deuren worden gemaakt van aluminium. Stalen deuren zijn te zwaar om toe te passen in een opdekkozijn. De profielen van de opdekdeur worden voorzien van een poedercoat afwerking met structuur. Hierdoor krijgen deze een stoer en levendig karakter. Met GewoonGers liggen de looks van een stalen deur binnen handbereik!

Stalen Deuren
Stalen Deuren
Stalen Deuren
Stalen Deuren

Details GewoonGers
aluminium stompe deur

De standaard deuren van GewoonGers worden gemaakt van hoogwaardig aluminium gecombineerd met 4mm dik veiligheidsglas. Wij bieden je de keuze uit 3 type designs. De profielen worden voorzien van een poedercoat afwerking met structuur waardoor zij een robuust karakter krijgen. De kleur van onze standaard deuren is RAL7021, dat is nét geen zwart maar kan hiermee natuurlijk perfect worden gecombineerd. Verder worden onze standaard deuren altijd voorzien van bijpassend deurbeslag. Wil je de deuren laten inmeten, leveren en laten monteren door GewoonGers? Geen enkel probleem, wij staan voor je klaar!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Slanke profielen

Onze profielen zijn met circa 43mm erg slank. Toch kunnen ze zorgen voor een chique of juist hele stoere uitstraling.

Persoonlijk op maat

De moderne productiemethoden die wij hanteren werken mee aan het realiseren van maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig.

12 jaar ervaring

Al sinds 2005 zijn wij actief op de afbouwmarkt en sinds 2016 zijn wij ook actief op de particuliere markt.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top