skip to Main Content

Aluminium Schuifdeuren

Vanaf €2.800,- incl. BTW

De aluminium schuifdeuren van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen deuren genoemd, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Schuifdeuren worden op maat gemaakt en worden geleverd inclusief handgrepen op maat en een bijpassend railsysteem. Dit systeem kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd. Een vloerrails is in de meeste situaties niet noodzakelijk, wel krijgt de schuifdeur een minimalistisch ogende geleider op het uiteinde van de deur zodat deze in één baan naar links en naar rechts blijft schuiven.

Schuifdeuren kunnen zowel vóór de wand langs schuiven als de wand in schuiven. Maak vooraf kenbaar wat de wensen zijn zodat we de stappen voor het realiseren van de deur samen kunnen doornemen. Schuifdeuren zijn ideaal als het gaat om het behoud van zo veel mogelijk ruimte. Jij bepaalt het ontwerp voor deze deur waardoor deze altijd aansluit op jouw woonwensen. Een ware blikvanger voor het interieur! Vraag jouw offerte vrijblijvend aan.

Details GewoonGers
aluminium schuifdeur

Deurdikte:47mm
Toepassing:voor of achter afgewerkte sparing zonder kozijn
Deurhoogte:vrij te bepalen
Deurbreedte:vrij te bepalen
Design:vrij te bepalen
Deurgreep:inclusief handgreep op maat
Glassoort:standaard 33.1 helder veiligheidsglas
Profielkleur:standaard RAL 7021, mat
Railsysteem:inclusief met softclose
Inmeetservice:inclusief
Montage:inclusief

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Gemaakt voor jou

Of je nu een deur of roomdivider wilt: onze handen maken wat jouw brein bedenkt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. Ook leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Geleverd met ruim 14 jaar ervaring

Bij onze puien en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top