skip to Main Content

Stalen Scharnierdeuren

Vanaf €3.000,- incl. BTW

De aluminium scharnierdeuren van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen deuren genoemd, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Scharnierdeuren van GewoonGers worden geleverd met op maat gemaakt kozijn, bijpassende paumellescharnieren en deurbeslag naar keuze. Ook bepaal jij wat de  verhouding dient te worden tussen glas en aluminium profielen. Ga je voor een industrieel of juist modern ontwerp?

De afwerking middels ons eigen ontwerp kliksysteem is strak van uiterlijk en geeft de deur een robuust karakter. Scharnierdeuren sluiten het best af in een situatie waar geluiddemping gewenst is, denk bijvoorbeeld aan de deuropening tussen hal- en woonkamer of aan een kantoorsituatie. Net als onze deuren worden offertes per project vrijblijvend op maat aangeboden.

Details GewoonGers
scharnierdeur

Deurdikte:4,7cm
Toepassing:in afgewerkte sparing zonder kozijn
Deurhoogte:vrij te bepalen
Deurbreedte:vrij te bepalen
Design:vrij te bepalen
Deurkruk:inclusief standaard GewoonGers deurbeslag
Glassoort:standaard 33.1 helder veiligheidsglas
Profielkleur:standaard RAL 7021
Inmeetservice:inclusief
Montage:inclusief

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Gemaakt voor jou

Of je nu een deur of roomdivider wilt: onze handen maken wat jouw brein bedenkt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. Ook leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Geleverd met ruim 14 jaar ervaring

Bij onze puien en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top