Aluminium opdekdeuren en stompe deuren

van GewoonGers

Aluminium opdekdeuren

Op zoek naar een aluminium opdekdeur of stompe deur met glas? Bij GewoonGers maken we jouw deur geheel op maat, passend in je bestaande kozijn. Geen gedoe met verbouwen dus. Jij kiest alvast je favoriete aluminium opdek- of stompe deur uit, wij komen vrijblijvend inmeten. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Binnen enkele minuten een ware metamorfose, zonder dat jij daar moeite voor doet! Je hebt de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Opdekdeur model De Blaak GewoonGers

Aluminium opdekdeur op maat

Aluminium opdekdeuren of stompe deuren van GewoonGers zijn eenvoudig toe te passen in álle bestaande kozijnen: zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Geen gedoe met verbouwingen dus. We werken met aluminium omdat dit materiaal duurzaam is. Omdat aluminium licht in gewicht is, kun je je bestaande kozijn gebruiken en hoef je deze niet te vervangen. De profielen van onze deuren worden voorzien van een poedercoat afwerking met structuur. Hierdoor krijgen de deuren een stoer en levendig karakter.

Wat zijn de voordelen van een aluminium opdekdeur?

 • Een aluminium opdekdeur van GewoonGers is toepasbaar in vrijwel elk bestaand kozijn.
 • Er hoeft geen verbouwing plaats te vinden: je huidige binnendeur vervangen we gemakkelijk door een aluminium deur.
 • Een aluminium opdekdeur (zwart of wit profiel) met glas laat veel licht door.
 • Je creëert als het ware ruimte in je interieur: door een glazen, aluminium deur betrek je 2 ruimtes bij elkaar.
 • Betaal thuis met PIN

  Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt.
 • Geleverd binnen 2 maanden

  Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. De montagedatum kies je zelf.
Opdekdeur De Blaak GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?