vtwonen stalen deuren mahonie deur met glas GewoonGers

Gratis advies en inmeetservice aan huis

Twijfel je nog over nieuwe deuren? Niet doen! GewoonGers komt thuis langs om de wensen te bespreken en neemt direct de maten op, geheel vrijblijvend.

Op zoek naar persoonlijk advies?

Plan een gratis belafspraak, zodat wij je op een door jou gekozen moment terugbellen om al je wensen te bespreken.

Maak een belafspraak

Bekijk alle GewoonGers deuren en wanden

Ontwerp zelf jouw deur of wand! Vaste maten kennen wij niet, vaste prijzen wel. Onze producten worden per bestelling op maat gemaakt en aangepast op jouw bestaande kozijn of sparing. Geen verbouwing, wél een nieuwe deur.

Waarom GewoonGers?

We onderscheiden ons in het gebruik van aluminium als materiaal. Om 3 redenen: het is hoogwaardig, licht materiaal met krasbestendige afwerking. Aluminium gaat lang mee (want: roest niet). Daarnaast is aluminium demontabel. Geen gedoe met transport dus. Of met smalle trappenhuizen.

Waarom GewoonGers

Altijd op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.

Gemaakt in eigen fabriek

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.

Inclusief inmeten en monteren

Het inmeten én de montage is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland.

Met onze Onbegrensd lijn ben jij de ontwerper!

Wij maken waar jij van droomt, want jij bent de ontwerper als je kiest voor onze Onbegrensd lijn. Creëer een uniek ontwerp en maak het bijzonder. Vertel ons je ideeën en ontvang vrijblijvend een offerte.

Witte stalen deuren openslaand Gewoon Gers

GewoonGers: gewoon de gerste deuren

Of je nu een deur voor je woonkamer, werkkamer, opbergkast óf wc wilt: GewoonGers. Kies voor een aluminium binnendeur met glas van GewoonGers en creëer meer licht en ruimte in huis. Altijd op maat gemaakt voor jou. Jij kiest online je deur uit, wij doen de rest. Dát is GewoonGers.

Hoor het eens van een ander

Gewoon Goed. 2 deuren besteld en vond het best een hoop geld maar nu alles er in zit ben ik superblij ermee. Ook de monteurs die ik had waren heel netjes en hebben mooi werk afgeleverd . Heb niet vaak dat ik geen commentaar heb op geleverde spullen maar het is echt gebeurd.

Bewoner woonhuis Geervliet

Weer twee mooie deuren van Gers erbij. Heerlijke service, alles mooi op maat en een verrijking van ons huis.

Bewoner woonhuis Maurik

Vanaf het eerste contact in de Gers showroom tot en met de plaatsing van de deuren bij ons thuis was alles perfect geregeld! Conform de gemaakte afspraken. Vriendelijke en vakkundige monteurs die ook alles netjes opruimen en zelfs een stofzuiger bij zich hadden.

Bewoner woonhuis Naarden

Alles was echt prima geregeld. Van het moment van de order, tot inmeten, advies geven over juiste plaatsing, etc. en het plaatsen. Ze houden je keurig op de hoogte van alle stappen en data. En leverden zelfs sneller dan gepland! Ziet er prachtig uit.

Bewoner woonhuis Oisterwijk

Ten eerste natuurlijk een fantastisch mooi product! Perfect geplaatst en het werkt perfect. Het team is echter ook super. De personen aan de telefoon, de inmeter en de plaatsers waren allemaal heel erg vriendelijk en vrolijk. Het was alsof je vrienden op de koffie krijgt. Heel erg prettig. Het is echt een top bedrijf!

Bewoner woonhuis Oss