GewoonGers jarig sample sale

GewoonGers is jarig!

Op 1 april zijn we 4 jaar en wie jarig is, trakteert! Met een wel heel mooie korting op onze sample sale producten.

Hallo, wij zijn GewoonGers

Jij kiest je deur uit: de rest doen wij. Of je nu een deur voor in je bestaande kozijn, een taatsdeur of schuifdeur wilt: wij maken ál onze producten op maat, voor een vaste prijs.

Updates omtrent COVID-19

Je kunt nog steeds online bij ons bestellen. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Daarnaast zijn we bereikbaar via de mail, telefoon en WhatsApp. Lees hier al onze updates.WhatsApp GewoonGers

Benieuwd naar al onze producten met voorgeselecteerd ontwerp?

Weet je precies wat je wilt en zit dit niet bij onze voorgeselecteerde modellen? Kies dan voor onze productlijn Onbegrensd

Jij bent de ontwerper: wij maken waar jíj van droomt. Creëer een uniek ontwerp en maak het bijzonder.

Laat je inspireren!

Precies weten wat er mogelijk is of ideeën opdoen met de unieke creaties van anderen? Bekijk de mooiste projecten. Dat is pas GewoonGers.

  • Perfect op maat gemaakt

    Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
  • Alles gebeurt onder één dak

    Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven en heb je altijd één aanspreekpunt.
  • Inclusief inmeten en monteren

    Het inmeten én de montage is altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor een vast tarief.

Hoor het eens van een ander

Het toepassen van de GewoonGers deuren in onze woning was een goed besluit. Er is zo veel keuzemogelijkheid en het resultaat is geweldig. Ons interieur is compleet!’

Bewoner appartement Cool, Rotterdam

Wat een mooie puien. Na lang twijfelen tussen staal en aluminium toch voor GewoonGers gekozen. Het bestellen, plaatsen en contact met GewoonGers was uitstekend.

Bewoner woonhuis Helden

Een supergaaf, mooi en kwalitatief goed product in combinatie met goede, snelle en vriendelijke service. Ons interieur is ‘Gers’!

Bewoner woonhuis Leidsche Rijn

Vergaderen was nog nooit zo gers!

Directie Perfect Plant Deal

Goede tochtportalen zijn essentieel voor een horecabedrijf dat een behaaglijke plek wil bieden voor haar gasten. GewoonGers maakt ze daarbij ook nog eens erg stijlvol!

Eigenaar restaurant Jackie Brown