skip to Main Content

Stalen Wanden

#industriëlewand

De glaswanden van GewoonGers zijn allesbehalve saai. Dat komt omdat jij het ontwerp mag bepalen. Kies je voor veel of weinig aluminium profielen in de wand? Wil je transparant glas of ga je voor een industriële look met spiegeldraad glas? Vertel het ons. Wij laten je graag een aantal voorbeelden zien om je op weg te helpen.

Onze aluminium profielen bieden ruimte aan maximaal 7 millimeter dik glas. Helder, gematteerd, getint of figuurglas: het kan allemaal! Onze wanden worden zowel toegepast in woningen als op werkplekken. Wees gerust, wij gebruiken altijd veiligheidsglas.

Webfoto wand

Wand

v.a. €1.500,- incl. BTW

Een vast wandpaneel of roomdivider van glas draagt bij aan meer licht en doorkijk in huis of op kantoor.

Webfoto wand

Wand + enkele deur

v.a. €3.300,- incl. BTW

Kies voor een wand met een deur erin. De afmetingen, het ontwerp en het deurtype bepaal je zelf.

Webfoto wand

Wand + dubbele deur

v.a. €5.800,- incl. BTW

Wil je een zo groot mogelijke doorgang blijven behouden? Kies voor een wand met dubbele deur.

Aluminium wanden

Naast het feit dat GewoonGers erg veel deuren ontwerpt, produceert en levert is er ook vaak behoefte aan vaste wandpanelen. Denk bijvoorbeeld aan een extra raamwerk tussen hal en woonkamer, een glaswand op een keukenblok om het gedeelte nét iets te scheiden van de rest van de woning of zelfs een douchewand.

 

Offerte voor maatwerk Bereken standaard deur

Industriële wanden met deur

Wil je een hele GewoonGers wand mét deur(en) op maat laten maken? Geen enkel probleem. Net als ons kantoor en onze showroom is ook de fabriek in Vlaardingen gevestigd. Wel zo makkelijk: alles binnen één vestiging. Dit zorgt voor een vlot verloop van jouw project. Eerst maken wij een afspraak om jouw project op locatie in te meten en dan gaan alle werkzaamheden van start. Inmeetservice en montage zijn altijd bij de prijs inbegrepen, wij zorgen dat jouw industriële wand exact past.

Laat je inspireren

Hier zie je welke locaties inmiddels helemaal GewoonGers zijn gemaakt.

 

Bekijk eerdere projecten

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top